Λόγια του Βαρδάρη

  • Κάγκελα στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης (Φωτ.)
    31/03/2020 16:31

    Κάγκελα στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης (Φωτ.)

    Mε την εφαρμογή του νέου μέτρου, αστυνομικές αρχές αλλά και δημοτικοί αστυνομικοί άρχισαν τις περιπολίες στη Νέα Παραλία ώστε να ενημερώσουν κι όσους δεν έμαθαν ή δεν κατάλαβαν το ωράριο του συγκεκριμένου παραθαλάσσιου μετώπου.

    "Πιθανότατα από αύριο", όπως είπε στο makthes.gr αξιωματικός της ΕΛΑΣ θα αρχίσουν να κόβουν πρόστιμα σε όσους παραβιάσουν την απόφαση". Όπως φαίνεται και στις φωτο του makthes.gr (ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ) οι Θεσσαλονικείς αποφάσισαν να μείνουν σπίτι ή να βγάλουν βόλτα σκύλους σε πεζοδρόμια της γειτονιάς τους. Όσο για αυτούς που ήθελαν να αθληθούν και να "ξεσκουριάσουν" απ΄ ότι είδαμε βγήκαν κυριολεκτικά στους δρόμους πάνω από την παραλιακή, στη Λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου.

    Αρκετοί άλλοι κατέφυγαν πίσω από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και στη Θεμιστοκλή Σοφούλη και πιο κάτω, δηλαδή στην παραλία του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης στην... Καλαμαριά.

    Να υπενθυμίσουμε ότι η κυκλοφορία θα απαγορεύεται καθημερινά από τις 2 μετά το μεσημέρι ως τις 8 το πρωί της επόμενης, ενώ η περιοχή θα παραμένει κλειστή καθ' όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

    Μελ. Καρ.

    3.jpg


    2.jpg