Λόγια του Βαρδάρη

  • Ηχηρά ονόματα υποψηφίων στα εγκαίνια εκλογικού κέντρου της Σίσσυς Φραγκοπούλου
    24/04/2019 16:57

    Ηχηρά ονόματα υποψηφίων στα εγκαίνια εκλογικού κέντρου της Σίσσυς Φραγκοπούλου

    Πολλοί και εκλεκτοί ήταν οι υποψήφιοι από τη Θεσσαλονίκη που έδωσαν το παρών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Πόλη Μπροστά- Προοδευτική Συμμαχία για τον Δήμο Παύλου Μελά» με επικεφαλής τη Σίσσυ Φραγκοπούλου. Ηχηρές ωστόσο ήταν οι παρουσίες της Κατερίνας Νοτοπούλου, του Χρήστου Γιαννούλη, του βουλευτή και πρώην υφυπουργού Εξωτερικών, Γιάννη Αμανατίδη, της υφυπουργού Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας - Θράκης) Ελευθερίας Χατζηγεωργίου, του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου και στελέχους του Ποταμιού, Νίκου Νυφούδης που εκδήλωσαν τη στήριξή τους στην υποψηφιότητα της Σίσσυς.

    Με αφορμή τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στην οδό Αγνώστου Στρατιώτη 61 στην Πολίχνη, η υποψήφια δήμαρχος Παύλου Μελά απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες για συμπόρευση στην προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο στον δήμο, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, «πως ήρθε η ώρα να γυρίσει σελίδα ο δήμος Παύλου Μελά».

    Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν επίσης οι πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Χάρης Καστανίδης και Γιάννης Μαγκριώτης, ο συνδημότης Ολυμπιονίκης και υποψήφιος ευρωβουλευτής Αλέξανδρος Νικολαΐδης, ο π. προπονητής της Εθνικής Ομάδας Βόλει Κώστας Χαριτωνίδης,  ο αντιδήμαρχος Νεάπολης Συκεών και μέλος του ΚΙΝΑΛ Αντώνης Σαουλίδης, ο δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης Αναστάσιος Τελίδης και πολλοί ακόμα υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και περιφερειακοί σύμβουλοι του Παπαστεργίου και του Γιαννούλη.