ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Θεσσαλονίκη, η πρωτεύουσα της ελληνικής γαστρονομίας, θα προβάλλεται στις πτήσεις της Transavia

Ο Οργανισμός Τουρισμού επέλεξε να προωθήσει την πόλη στις προγραμματισμένες και τις πτήσεις τσάρτερ του ολλανδικού αερομεταφορέα

 19/11/2019 17:06

Η Θεσσαλονίκη, η πρωτεύουσα της ελληνικής γαστρονομίας, θα προβάλλεται στις πτήσεις της Transavia
Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μια εικόνα της Θεσσαλονίκης και μια ιδέα της πόλης θα μπορούν να λάβουν όσοι επιλέξουν να ταξιδέψουν αεροπορικώς και δη με την ολλανδική εταιρία Transavia. Υπολογίζεται δηλαδή πως τουλάχιστον 200.000 επιβάτες θα ενημερωθούν μέσω είτε των περιοδικών που υπάρχουν στις πτήσεις -inflight magazines- ή μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της εταιρίας για τα αξιοθέατα, την ιστορία αλλά και τον γαστριμαργικό πλούτο της Νύφης του Θερμαϊκού.  

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης να προωθήσει την πόλη και να προσελκύσει νέους τουρίστες οι οποίοι θα "πετάξουν" είτε με τις προγραμματισμένες είτε με τις πτήσεις τσάρτερ Transavia

Στο αφιέρωμα, όπως αναφέρει και το ΑΠΕ/ΜΠΕ προβάλλεται μεταξύ άλλων το "ισχυρό χαρτί" της πόλης, η τοπική κουζίνα της και αναδεικνύονται οι γεύσεις και τα προϊόντα της περιοχής ενώ οι επιβάτες καλούνται να "ανακαλύψουν τη Θεσσαλονίκη, την πρωτεύουσα της ελληνικής γαστρονομίας".

ΑΠΕ/ΜΠΕ 

Μια εικόνα της Θεσσαλονίκης και μια ιδέα της πόλης θα μπορούν να λάβουν όσοι επιλέξουν να ταξιδέψουν αεροπορικώς και δη με την ολλανδική εταιρία Transavia. Υπολογίζεται δηλαδή πως τουλάχιστον 200.000 επιβάτες θα ενημερωθούν μέσω είτε των περιοδικών που υπάρχουν στις πτήσεις -inflight magazines- ή μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της εταιρίας για τα αξιοθέατα, την ιστορία αλλά και τον γαστριμαργικό πλούτο της Νύφης του Θερμαϊκού.  

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης να προωθήσει την πόλη και να προσελκύσει νέους τουρίστες οι οποίοι θα "πετάξουν" είτε με τις προγραμματισμένες είτε με τις πτήσεις τσάρτερ Transavia

Στο αφιέρωμα, όπως αναφέρει και το ΑΠΕ/ΜΠΕ προβάλλεται μεταξύ άλλων το "ισχυρό χαρτί" της πόλης, η τοπική κουζίνα της και αναδεικνύονται οι γεύσεις και τα προϊόντα της περιοχής ενώ οι επιβάτες καλούνται να "ανακαλύψουν τη Θεσσαλονίκη, την πρωτεύουσα της ελληνικής γαστρονομίας".

ΑΠΕ/ΜΠΕ 

ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία