Λόγια του Βαρδάρη

  • Η σπόντα Πολάκη για τον ΣΥΡΙΖΑ και το μπράβο στον Σπίρτζη
    22/04/2020 20:36

    Η σπόντα Πολάκη για τον ΣΥΡΙΖΑ και το μπράβο στον Σπίρτζη

    Με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς από τον Χρήστο Σπίρτζη αναφορικά με τις γελοιογραφίες που είχαν αναρτηθεί προ ημερών στην επίσημη ιστοσελίδα της κυβέρνησης gov.gr και οι οποίες καυτηρίαζαν μεταξύ άλλων τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

    Αναρτώντας την μηνυτήρια αναφορά του κ. Σπίρτζη ο κ. Πολάκης έγραψε στο facebook του: «ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΗΣΤΟ ΣΠΙΡΤΖΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕΣ!!!!ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!! (Αφού, κακώς, δεν το έκαναν άλλοι από το κόμμα που θα έπρεπε)».

    Ο κ. Πολάκης αφήνει αιχμές για την στάση του κομματικού μηχανισμού του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην κριτική που δέχεται από το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης. Φαίνεται πως συντάσσεται με την πλευρά στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ που εκτιμά ότι οι απαντήσεις στη ΝΔ πρέπει να είναι άμεσες και σε υψηλούς τόνους.

    Σημειώνεται ότι οι κ.κ. Πολάκης και Σπίρτζης έχουν συχνή επικοινωνία όσον αφορά την στρατηγική του κόμματος αλλά και την διεύρυνση του προς την κεντροαριστερά.

    Πάντως η ανάρτηση Πολάκη αναμένεται να έχει αντανακλάσεις και στην εσωτερική διαμάχη του ΣΥΡΙΖΑ για το μέλλον του κόμματος.

    polakis-spirtzis-fb.png