Λόγια του Βαρδάρη

  • Η σούπερ έκπληξη των φίλων του αντιδημάρχου για τα γενέθλιά του
    21/01/2020 17:24

    Η σούπερ έκπληξη των φίλων του αντιδημάρχου για τα γενέθλιά του

    Η χθεσινή ήταν μια ακόμη δύσκολη μέρα, με άγχος και κούραση, αφού η μάχη για την καθαριότητα της περιοχής ποτέ δεν είναι εύκολη. Ωστόσο όταν έχεις αγαπημένους φίλους, καλούς συνεργάτες και φυσικά την οικογένεια σου, η μέρα σου μπορεί να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό έκαναν οι φίλοι του αντιδημάρχου Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου Κορδελιού –Ευόσμου, Χρήστου Δεμερτζή, που με αφορμή τα γενέθλια του, του ετοίμασαν ένα πάρτι – έκπληξη στο σπίτι, αποκαλύπτοντας μια τούρτα που μόνο συνηθισμένη δεν της λες.

    demertzis-xristios22.jpg

    Ο Χρήστος, έσβησε 27 κεράκια στην τούρτα του, που ήταν εμπνευσμένη από το αντικείμενο της δουλειάς του στο δήμο: όπως το γραφείο του, από όπου σχεδιάζει την επόμενη μέρα στο δήμο, προκειμένου να γίνει πιο καθαρός, χαρτιά ανακύκλωσης και φυσικά το σήμα της ανακύκλωσης, η οποία αποτελεί το μεγάλο του στοίχημα, τουλάχιστον για την τρέχουσα διετία, οπότε θα παραμείνει στο τιμόνι της αντιδημαρχίας.

    Από το πάρτι των γενεθλίων απουσίαζε ο δήμαρχος, Κλεάνθης Μανδαλιανός, που ήταν καλεσμένος και σε άλλη περίπτωση θα ήταν παρών, ωστόσο δεν παρέλειψε να τηλεφωνήσει για ευχές στον καλό συνεργάτη και φίλο του αντιδήμαρχο, από τη Δανία όπου βρίσκεται αυτές τις μέρες.