Λόγια του Βαρδάρη

 • Η ΠτΔ βάζει το αυτοκίνητο στην... πρίζα
  22/05/2020 14:47

  Η ΠτΔ βάζει το αυτοκίνητο στην... πρίζα

  Η εποχή της ηλεκτροκίνησης είναι πλέον πραγματικότητα και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου πρωτοπορεί χρησιμοποιώντας, απ' ότι φαίνεται συχνά, στις μετακινήσεις της ηλεκτρικό αυτοκίνητο. 

  Αυτή τη φορά, κατά την επίσκεψή της στο Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων στις 20 Μαΐου η κ. Σακελλαροπούλου δεν θέλησε να χρησιμοποιήσει τα πολυτελή και ενεργειοβόρα υπηρεσιακά αυτοκίνητα που διαθέτει η Προεδρία της Δημοκρατίας.

  Σύμφωνα με τον "Βηματοδότη", η Πρόεδρος της Δημοκρατίας πήρε ένα μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο και πήγε να συναντήσει τους άστεγους. Συνομίλησε μαζί τους και άκουσε τα προβλήματά τους. 

  Με το πέρας της επίσκεψής της, η κ. Σακελλαροπούλου δήλωσε πως η επίσκεψή της αυτή είχε σκοπό να υπογραμμίσει «πόσο σημαντική είναι για τους συνανθρώπους μας που δεν έχουν σπίτι να μείνουν η δημιουργία αυτού του πολυδύναμου Κέντρου από τον δήμο της Αθήνας. Η κρίση της πανδημίας κατέστησε ακόμη πιο επείγουσα την ανάγκη της μέριμνας για τους πλέον ευάλωτους ανάμεσά μας. Είναι άνθρωποι που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, πολλοί έχουν προβλήματα υγείας, αρκετοί είναι ηλικιωμένοι. Οφείλουμε να τους θωρακίσουμε ενάντια στην ασθένεια, να τους περιβάλλουμε με τη φροντίδα μας, με δυο λόγια, να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας. Γι’ αυτό και χαιρετίζω την πρωτοβουλία του δήμου, με την ευχή να πολλαπλασιαστούν τέτοιες δομές».


Δείτε ακόμα