Λόγια του Βαρδάρη

  • Η πρόταση - χάος του  Γιαννούλη
    17/12/2019 21:20

    Η πρόταση - χάος του Γιαννούλη

    Στη συγκέντρωση κατά της απόσπασης των αρχαίων από τον σταθμό Βενιζέλου, αρχικά έκλεισε μόνο η οδός Βενιζέλου, καθώς η αστυνομία χώρισε το πλήθος άνω και κάτω της Εγνατίας, ώστε να αποφευχθεί το κυκλοφοριακό χάος.

    Ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις δηλώσεις του στα κανάλια, ακουγόταν να λέει στον κόσμο «μήπως να βγούμε στον δρόμο;». Εννοώντας να κλείσουν τις δυο λωρίδες της Εγνατίας. Ωστόσο, όπως φάνηκε δεν ήταν προσχεδιασμένη αυτή η κίνηση και "'έπιασε" απροετοίμαστη την αστυνομία. 

    Το πλήθος βγήκε στον δρόμο, χωρίς να γίνει καμία παρέμβαση από την αστυνομία για να  ρυθμίσουν την κυκλοφορία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα δεκάδες λεωφορεία, ταξί και ΙΧ να εγκλωβιστούν για πολύ ώρα στην Εγνατία. Οι ουρές που σχηματίστηκαν ήταν μεγάλες, ενώ ο εκνευρισμός ήταν εμφανής και από τους οδηγούς αλλά και από τον κόσμο που αναγκάστηκε να κατέβει από τα λεωφορεία. 

    Πάντως ο Χρήστος Γιαννούλης, κάποια στιγμή ακούστηκε να λέει «φτάνει, ας ανοίξει ο δρόμος», ωστόσο ήταν αργά για να αναστραφεί το κυκλοφοριακό χάος.