Λόγια του Βαρδάρη

  • Η «πράσινη» κοπή πίτας στην Τούμπα και τα «πηγαδάκια» (φωτ.)
    29/01/2023 12:52

    Η «πράσινη» κοπή πίτας στην Τούμπα και τα «πηγαδάκια» (φωτ.)

    Την ώρα που στην Αθήνα συνεδρίασε η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής για την έγκριση των ψηφοδελτίων του κόμματος, η δημοτική οργάνωση της Τούμπας Τριανδρίας έκοψε πρωτοχρονιάτικη πίτα.

    Το «παρών» έδωσαν κομματικά στελέχη από την Α’ Θεσσαλονίκης, υποψήφιοι βουλευτές και μέλη των «πράσινων» δημοτικών οργανώσεων και της Νομαρχιακής Επιτροπής.

    Στα «πηγαδάκια» συζητήθηκαν μεταξύ άλλων οι φερόμενες υποψηφιότητες για τον δήμο Θεσσαλονίκης με τον πρώην πρόεδρο του Λιμανιού Στέλιο Αγγελούδη που… ακούγεται να δίνει το παρών.

    Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο βουλευτής του κόμματος Χάρης Καστανίδης, τα μέλη του πολιτικού συμβουλίου Αντώνης Σαουλίδης και Πέννυ Δαλαμπούρα, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης Πέτρος Λεκάκης, ο πρώην βουλευτής Γιάννης Μαγκριώτης, ο δικηγόρος Γιάννης Πινακίδης, η Ελένη Χριστιά κ.α.

    Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Α’ Θεσσαλονίκης, Ευριβιάδης Ελευθεριάδης ευχήθηκε καλή χρόνια και κάλεσε τα κομματικά στελέχη σε πανστρατιά ενόψει της επικείμενης εκλογικής μάχης, ενώ ο γραμματέας της Τούμπας Κώστας Αγάιτσης έστειλε μήνυμα νίκης του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές.

    pasok-triandrias-toumpas-kopi-pitas5.png
    pasok-triandrias-toumpas-kopi-pitas6.png
    pasok-triandrias-toumpas-kopi-pitas4.png
    pasok-triandrias-toumpas-kopi-pitas3.png
    pasok-triandrias-toumpas-kopi-pitas2.png
    pasok-triandrias-toumpas-kopi-pitas.png