ΓΕΥΣΕΙΣ

Η «ΜτΚ» ταξιδεύει... γευστικά τους αναγνώστες στην ιστορία της Μακεδονίας

Το «Food Magazine» το περιοδικό γεύσης της «ΜτΚ» έρχεται μαζί με την εφημερίδα στις 25/4 και υπόσχεται ένα γαστρονομικό ταξίδι στη Μακεδονική Γη - Ο Μ. Παπουτσάκης ετοιμάζει ξεχωριστές συνταγές αποκλειστικά για τους αναγνώστες της «ΜτΚ»

 22/04/2021 07:00

Η «ΜτΚ» ταξιδεύει... γευστικά τους αναγνώστες στην ιστορία της Μακεδονίας

Ένα μοναδικό ταξίδι στις γεύσεις και τις συνταγές της Μακεδονικής Κουζίνας έχει ετοιμάσει γι' αυτή την Κυριακή η "ΜτΚ" και το περιοδικό "Food Magazine".

Σε μια πολυτελή έκδοση 68 σελίδων που κυκλοφορεί μαζί με τη "Μακεδονία της Κυριακής" στις 25 Απριλίου στα περίπτερα, ζωντανεύει η γαστρονομική παράδοση της περιοχής μας, που είναι ένα ξεχωριστό σταυροδρόμι πολιτισμών και γεύσεων.

Από την Θεσσαλονίκη έως το Κιλκίς, από την Ημαθία μέχρι την Πιερία, από την Πέλλα μέχρι τις Σέρρες και τη Χαλκιδική, οι επτά νομοί της Κεντρικής Μακεδονίας έχουν βαριά κληρονομιά γεύσης και έρχονται μέσω του "Food Magazine" στο τραπέζι σας.

Ακόμη, ο σπουδαίος σεφ Μανώλης Παπουτσάκης δημιουργεί ένα μοναδικό μενού αποκλειστικά για τους αναγνώστες της "ΜτΚ", παντρεύοντας την παράδοση της Κρήτης με την ιστορία της Μακεδονίας.

Το "Food Magazine" γεμάτο γαστριμαργικές εκπλήξεις έρχεται αυτή την Κυριακή στα περίπτερα, συντροφιά με τη "Μακεδονία". 

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ

Ένα μοναδικό ταξίδι στις γεύσεις και τις συνταγές της Μακεδονικής Κουζίνας έχει ετοιμάσει γι' αυτή την Κυριακή η "ΜτΚ" και το περιοδικό "Food Magazine".

Σε μια πολυτελή έκδοση 68 σελίδων που κυκλοφορεί μαζί με τη "Μακεδονία της Κυριακής" στις 25 Απριλίου στα περίπτερα, ζωντανεύει η γαστρονομική παράδοση της περιοχής μας, που είναι ένα ξεχωριστό σταυροδρόμι πολιτισμών και γεύσεων.

Από την Θεσσαλονίκη έως το Κιλκίς, από την Ημαθία μέχρι την Πιερία, από την Πέλλα μέχρι τις Σέρρες και τη Χαλκιδική, οι επτά νομοί της Κεντρικής Μακεδονίας έχουν βαριά κληρονομιά γεύσης και έρχονται μέσω του "Food Magazine" στο τραπέζι σας.

Ακόμη, ο σπουδαίος σεφ Μανώλης Παπουτσάκης δημιουργεί ένα μοναδικό μενού αποκλειστικά για τους αναγνώστες της "ΜτΚ", παντρεύοντας την παράδοση της Κρήτης με την ιστορία της Μακεδονίας.

Το "Food Magazine" γεμάτο γαστριμαργικές εκπλήξεις έρχεται αυτή την Κυριακή στα περίπτερα, συντροφιά με τη "Μακεδονία". 

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ

ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία