Λόγια του Βαρδάρη

 • 18/11/2019 16:43

  Η ΜΕΒΓΑΛ δίνει μπόνους στους εργαζόμενούς της, που "έβαλαν πλάτη στα δύσκολα"

  Κατά τη διάρκεια της κρίσης η γαλακτοβιομηχανία ΜΕΒΓΑΛ πέρασε τις δικές της "μπόρες". Όλα αυτά τα χρόνια οι εργαζόμενοι "έβαλαν πλάτη" στηρίζοντας την εταιρεία και τώρα που η ιστορική γαλακτοβιομηχανία της Β. Ελλάδας, κατάφερε να αφήσει πίσω της τις δυσκολίες και να επανακάμψει στις εξαγωγές και τα βελτιωμένα οικονομικά μεγέθη, ήρθε ή ώρα να το ανταποδώσει. 

  Σε λίγο καιρό η ΜΕΒΓΑΛ συμπληρώνει επτά δεκαετίες ζωής. Έτσι μετά την ανάκαμψη της η εταιρεία αποφάσισε να πει ένα "ευχαριστώ" στους ίδιους τους ανθρώπους της. Αναγνωρίζοντας τη μέγιστη συμβολή τους στην ανάκαμψη και επαναφορά στην κερδοφορία η ΜΕΒΓΑΛ σκοπεύει να διαθέσει το ποσόν των 600.000 ευρώ στους 607 εργαζομένους της λίγο πριν από τα Χριστούγεννα.

  Σε μία σύντομη τελετή και με αρκετή συγκίνηση η αντιπρόεδρος & διευθύνουσα σύμβουλος της ΜΕΒΓΑΛ, κα Μαίρη Χατζάκου, ενημέρωσε τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων της ΜΕΒΓΑΛ «Ο Αξιός», Βασίλη Ζωγραφίδη, για την πρωτοβουλία της εταιρείας και ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους για την εμπιστοσύνη και το ζήλο που έδειξαν να παραμείνει η ΜΕΒΓΑΛ όχι μόνο ζωντανή αλλά και υγιής.

  «Η εταιρεία μας με μεγάλη χαρά σας κάνει αυτό το δώρο, πρώτα γιατί πραγματικά το αξίζετε, αλλά και γιατί ως Διοίκηση θέλουμε να είμαστε δίκαιοι και να ανταποδίδουμε στους εργαζόμενους τα αποτελέσματα που έρχονται μέσα από τη δική τους δουλειά, διατηρώντας μεταξύ μας μια σχέση εμπιστοσύνης και επωφελή για όλες τις πλευρές. Εύχομαι με την ίδια πίστη και την ίδια αγάπη να συνεχίσουμε και να κερδίσουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον!» είπε η κ. Χατζάκου καταχειροκροτούμενη από τους εργαζόμενους της ΜΕΒΓΑΛ.

  Στο πλαίσιο του εορτασμού των εβδομηκοστών γενεθλίων της η ΜΕΒΓΑΛ έχει σχεδιάσει μία σειρά δράσεων προσφοράς κυρίως σε οργανισμούς που ασχολούνται με την παροχή φροντίδας και προστασίας προς τα παιδιά.


  - Θα διαθέσει το ποσόν των 600.000 ευρώ στους 607 εργαζομένους της λίγο πριν από τα Χριστούγεννα -