Λόγια του Βαρδάρη

  • Η Φώφη στο πλευρό του Σίμου για το τελευταίο αντίο
    16/09/2021 18:18

    Η Φώφη στο πλευρό του Σίμου για το τελευταίο αντίο

    Το τελευταίο αντίο στον πατέρα του δημάρχου Νεάπολης – Συκεών Σίμου Δανιηλίδη, που έφυγε χθες από τη ζωή, είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι της οικογένειας, βουλευτές καθώς και αιρετοί εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από τη Θεσσαλονίκη και άλλων περιοχών της Κεντρικής Μακεδονίας.

    Στην κηδεία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στις Συκιές, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Νεαπόλεως- Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, παρούσα ήταν και η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ Φώφη Γεννηματά, προσωπική φίλη του δημάρχου κ. Δανιηλίδη, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Παύλος Χρηστίδης και ο βουλευτής Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου, οι οποίοι βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

    Στην εξόδιο ακολουθία παρέστησαν πολλοί δήμαρχοι από τη Θεσσαλονίκη, ενώ την Περιφερειακή ‘Ενωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) εκπροσώπησε ο πρόεδρος, δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης που απηύθυνε χαιρετισμό, ο δήμαρχος της πόλης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Ορφανός και πολλοί άλλοι.