Λόγια του Βαρδάρη

  • Η ΕΣΗΕΜ-Θ εξαιρεί δημοσιογράφους από τη στάση εργασίας λόγω... Λαλούση
    06/06/2023 20:56

    Η ΕΣΗΕΜ-Θ εξαιρεί δημοσιογράφους από τη στάση εργασίας λόγω... Λαλούση

    Μπορεί αύριο, Τετάρτη 7 Ιουνίου, οι δημοσιογράφοι της βόρειας Ελλάδας να καλούνται στους χώρους της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης, δηλαδή στο ανώτατο όργανο το οποίο εγκρίνει τα πεπραγμένα όλης της χρονιάς, αλλά η ίδια η ΕΣΗΕΜ-Θ αποφάσισε να εξαιρέσει ένα κομμάτι των δημοσιογράφων από αυτή τη διαδικασία.

    Πώς το έκανε αυτό; μα, φυσικά εξαιρώντας τους από την αυριανή στάση εργασίας που έχει προκηρυχθεί προκειμένου οι δημοσιογράφοι της Μακεδονίας και της Θράκης να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη.

    Και ποιος είναι ο... μείζον λόγος για αυτή την εξαίρεση; Η επίσκεψη του υπηρεσιακού υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χαράλαμπου Λαλόυση, στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου.

    Υπενθυμίζεται ότι η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 από τις 10.00 έως τις 14.00 «σε όλα ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ, τα γραφεία Τύπου και κάθε χώρο εργασίας» όπως ανέφερε η αρχική ανακοίνωση της ΕΣΗΕΜ-Θ μέχρι να ανακοινωθεί η εξαίρεση λόγω... κατεπείγοντος.

    * φωτογραφία αρχείου του Χ. Λαλούση