Μονόλογοι

Η ΕΡΤ3 ψάχνει χώρο να παρουσιάσει το νέο πρόγραμμα των 4 ωρών (!) και ίσως και νέο γενικό...

04/11/2022 14:15

Πυρετώδεις οι ετοιμασίες αυτές τις μέρες στην Αγγελάκη για την πατροπαράδοτη παρουσίαση προγράμματος της νέας σεζόν. Βέβαια, οι ανάλογες «φιέστες» γίνονται τον Σεπτέμβρη, όταν ξεκινά δηλαδή η σεζόν, αλλά η ΕΡΤ3 είναι μία κατηγορία μόνη της.

Και να πεις πως περίμεναν να είναι ολοκληρωμένο το πρόγραμμα! Όπως, μαθαίνει ο «ανθηρόστομος» στις 16 του Νοέμβρη που θα γίνει η παρουσίαση (ακόμα δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι πού, καθώς έχοντας μάλλον επίγνωση της κατάστασής τους, προσανατολίζονται σε χαμηλούς τόνους) ουσιαστικά θα ανακοινώσουν τέσσερις ώρες και ένα τέταρτο προγράμματος!

Άντε, για να μην τους αδικούμε, και τα αθλητικά (πέραν του ιστορικού «Κόσμου των Σπορ», τα λοιπά είναι της Αθήνας) καθώς και δύο νέες εκπομπές.

Ο λόγος για τον «Κύβο» της Χριστίνας Καλημέρη, την οποία αφού παρόπλισαν Στάγκος και ο τότε διευθυντής ενημέρωσης, Αθανασόπουλος, αναγκάστηκαν με δικαστική εντολή που τη δικαίωνε πανηγυρικά, να την εκτιμήσουν και να την αξιοποιήσουν. Βέβαια, γυρίσματα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, αλλά οι υπεύθυνοι προγράμματος θα το παρουσιάσουν. 

Κάτι ανάλογο ισχύει και με μία νέα εκπομπή για τα Βαλκάνια, η οποία ούτε λογότυπο δεν έχει ακόμα και τρέχουν να το φτιάξουν μπας και προλάβει να μπει στο βίντεο του νέου προγράμματος.


Για την εκπομπή, πάντως, που έταξε ο Στάγκος στην ΕΣΗΕΜ-Θ για τον απόδημο ελληνισμό, αλλά και εκείνη (την πολιτική) για την οποία, μάλιστα, έκανε και προκήρυξη για την πρόσληψη ειδικού δημοσιογράφου, ουδέν νεότερο... 

Και μιας και αναφέρθηκα στον γενικό, παρότι δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά, ένα κακό πουλάκι μού είπε πως τώρα που λήγει η θητεία του δύσκολα θα ανανεωθεί.


Μάλιστα, το ίδιο κακό πουλάκι μου... τιτίβισε πως ετοιμάζεται για τη θέση ένας άνθρωπος των media (ο οποίος δοκίμασε και την τύχη του στην πολιτική) με καλή προσωπική σχέση με το σύστημα του αρχηγού της ΝΔ. Ο χρόνος θα δείξει εάν η πηγή του «ανθηρόστομου» δικαιωθεί...


O… ανθηρόστομος