Λόγια του Βαρδάρη

  • Η Διοικούσα, ο Ταχιάος και ο Γιώργος Λαζαρίδης
    19/11/2018 13:21

    Η Διοικούσα, ο Ταχιάος και ο Γιώργος Λαζαρίδης

    -Με ψυχραιμία αντιμετωπίζει την έντονη φημολογία ότι επίκειται αλλαγή στο τιμόνι της Διοικούσας της ΝΔ Θεσσαλονίκης ο Αντώνης Γυφτόπουλος. Ο γαλάζιος πρόεδρος εκτιμά ότι όποιες κομματικές αλλαγές θα πραγματοποιηθούν σε βάθος χρόνου και μετά την εκλογική μάχη του Μαΐου. Μάλιστα έλεγε και ξαναέλεγε ότι υπάρχει πάντα και το σενάριο των πρόωρων εκλογών στις αρχές του 2019 και ότι όλο αυτό το σκηνικό αποτρέπει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να προχωρήσει σε αλλαγές. Όσο για την απουσία του από την εκδήλωση της Παρασκευής ήταν δικαιολογημένη καθώς απουσίαζε εκτός Θεσσαλονίκης. Μπορεί δε να είχε και πολιτική νόημα. Όχι φυσικά σε σχέση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όσο απέναντι στον ΣΒΒΕ.

    Άλλοι βέβαια επιμένουν ότι η ΝΔ Θεσσαλονίκης δε θα πάει με αυτήν την ηγεσία στην επερχόμενη εκλογική μάχη.

    -Φαίνεται να κλειδώνει η βουλευτική υποψηφιότητα του Νίκου Ταχιάου στην Α’ Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ. Ο γνωστός μητσοτακικός της πόλης που σήμερα είναι αναπληρωτής γραμματέας στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας έχει αποφασίσει να δοκιμάσει την τύχη του στη μάχη του σταυρού ύστερα από 25 χρόνια. Θυμίζουμε ότι η τελευταία του συμμετοχή στη λίστα της ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης χρονολογείται από το 1993. Τότε πρόεδρος της ΝΔ ήταν ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Σήμερα ο γιός του, Κυριάκος.

    -Πέρασε στα ψιλά η παρουσία του Γιώργου Λαζαρίδη στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Thessaloniki Summit. Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής της Β’ Θεσσαλονίκης έκανε την Παρασκευή την πρώτη του δημόσια εμφάνιση σε ομιλία του προέδρου της ΝΔ μετά την αποχώρησή του από τους ΑΝΕΛ. Επιβεβαιώνοντας έτσι τα σενάρια ότι πάει για υποψήφιος στη γαλάζια λίστα της Β’ Θεσσαλονίκης. Μάλιστα είχε και χειραψία με τον πρόεδρο της ΝΔ. Αντίθετα δεν είδαμε πουθενά τον άλλο ανεξάρτητο βουλευτή του νομού Αριστείδη Φωκά….