Λόγια του Βαρδάρη

  • Η απουσία Ταχιάου και η «αρχηγική» εμφάνιση Γάκη
    17/09/2019 17:22

    Η απουσία Ταχιάου και η «αρχηγική» εμφάνιση Γάκη

    Αναζωπύρωσε τα σενάρια που τον θέλουν να σκέφτεται την παραίτηση από τη θέση του δημοτικού συμβούλου η χθεσινή απουσία του Νίκου Ταχιάου από την πρώτη συνεδρίαση του οργάνου, στο οποίο συζητήθηκε και το θέμα του... ΜΕΤΡΟ, επικεφαλής του οποίου είναι πλέον ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

    Η αλήθεια είναι, πως ο κ. Ταχιάος απουσίαζε μεν από την χθεσινή συνεδρίαση του οργάνου, βρέθηκε ωστόσο νωρίτερα στη σύσκεψη της δημοτικής του ομάδας που προηγήθηκε.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ταχιάος συναντήθηκε με τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του, ωστόσο αναγκάστηκε να αποχωρήσει εξαιτίας αυξημένων υποχρεώσεών του για το ΜΕΤΡΟ.

    Την ίδια ώρα, στα «πηγαδάκια» του δημαρχιακού μέγαρου ήδη συζητούν το όνομα εκείνου που θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον κ. Ταχιάο στη θέση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου, εάν τελικά ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ αποφασίσει να παραιτηθεί. Δεν είναι λίγοι μάλιστα εκείνοι που χαρακτήρισαν την χθεσινή εμφάνιση του πρώην αντιδημάρχου Βασίλη Γάκη ως «αρχηγική».