Λόγια του Βαρδάρη

 • Η συνάντηση Μπακογιάννη με νέους της Θεσσαλονίκης
  12/09/2021 15:20

  Η συνάντηση Μπακογιάννη με νέους της Θεσσαλονίκης

  Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της 85ης ΔΕΘ, ωστόσο ήταν ιδιαίτερα διακριτικός στις εμφανίσεις του, ενώ πραγματοποίησε και συγκεκριμένες συναντήσεις.

  Μια από αυτές ήταν η συνάντηση του με νέους της πόλης που ίδρυσαν έναν νέο φορέα, το «Youth Action». Ο δήμαρχος Αθηναίων το πρωί του Σαββάτου συναντήθηκε με το διοικητικό συμβούλιο του φορέα σε κεντρικό ξενοδοχείο και συζήτησαν για ζητήματα που αφορούν την πόλη της Θεσσαλονίκης, τη βιώσιμη ανάπτυξη, τη νεανική επιχειρηματικότητα, τη διαχείριση της πανδημίας αλλά και την κλιματική αλλαγή.

  Επίσης, ο κ. Μπακογιάννης ενημερώθηκε για τους στόχους του «Youth Action», που ιδρύθηκε από νέους που έχουν έντονη κοινωνική δράση στη Θεσσαλονίκη, επιστημονικό υπόβαθρο σε διαφορετικούς κλάδους και σίγουρα θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην ενασχόληση με τα κοινά. Ο σκοπός της ίδρυσης του φορέα είναι η κινητοποίηση των νέων της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης για θέματα που αφορούν τους ίδιους τους νέους και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους για ένα καλύτερο μέλλον της νέας γενιάς.

  cc569dc9-0eab-4c68-b386-eb68e324bb11.jpegΔείτε ακόμα