ΑΠΟΨΕΙΣ

Η περιβόητη ακίδα

 16/07/2021 18:00

Μέχρι και στη θάλασσα που πήγα να κάνω ένα ρημαδομπάνιο, άκουσα στη διπλανή ξαπλώστρα να αναπτύσσεται η γνωστή θεωρία "για την ακίδα του εμβολίου που προκαλεί θανάτους".

Υπάρχει βομβαρδισμός από παντού, αστήρικτος, επιστημονικοφανής, σπρωγμένος από κομματικούς μηχανισμούς, από κανάλια, από επίδοξους ηγέτες και λαοπλάνους και κοντεύει να μας πνίξει.

Επειδή η διασπορά ψευδών ειδήσεων για θέματα δημόσιας υγείας χαλάει πλέον τη δική μου υγεία, ας προσπαθήσω ακόμα μια φορά να πω δυο λόγια σχετικά μ' αυτό το θέμα.

Το mRNA των εμβολίων δε μένει στο σώμα μας για πολύ. Αμέσως μόλις μεταφέρει την εντολή για τη δημιουργία της πρωτεΐνης της ακίδας, καταστρέφεται από το κύτταρο. Αυτή η ακίδα που έφτιαξαν τα κύτταρά μας δεν μπαίνει στη συστηματική κυκλοφορία. Παραμένει στην επιφάνεια των κυττάρων στην περιοχή όπου έγινε η ένεση. Δηλαδή στον δελτοειδή μυ. Η ένεση γίνεται ενδομυϊκά, όχι ενδοαγγειακά και ο δελτοειδής μυς δεν έχει πολλά αγγεία.

Ποια είναι η τύχη της πρωτεΐνης-ακίδας εκεί στην επιφάνεια των κυττάρων του δελτοειδή; Έχοντας προκαλέσει την ανοσολογική μας απάντηση, εξοντώνεται από αυτήν.

Με λίγα λόγια κρατήστε αυτό: ό,τι υλικό περιέχεται στο εμβόλιο, σύντομα σταματά να υπάρχει στον οργανισμό του εμβολιασμένου. Το μόνο που παραμένει επί μακρόν είναι η δυνατότητα και η γνώση στα κύτταρά μας να εξοντώσουν τον ιό μόλις αυτός βρει τρόπο να τρυπώσει μέσα μας. Και θα βρει γιατί δεν είναι χαζός ο ιός, οι ιοί βρίσκονται στον κόσμο πολύ πριν από μας (και έτσι όπως το πάμε με την κλιματική αλλαγή θα παραμείνουν και μετά από μας).

Έχοντας έτοιμη την κυτταρική και χημική ανοσία χάρη στο εμβόλιο θα έχουμε τη δυνατότητα α) να μην πεθάνουμε β) να μην αρρωστήσουμε βαριά και χρειαστούμε ΜΕΘ ή μια μοναχική, βαρύτατη και θλιβερή νοσηλεία γ) να μην κολλήσουμε άλλους γύρω μας ίσως πιο ευπαθείς και πεθάνουν αυτοί και last but not least δ) να αποφύγουμε την περίπτωση να υποφέρουμε από τα συμπτώματα της long covid που είναι πολύ βασανιστικά.

Ο SARS-CoV-2, όπως και κάθε ιός, όσο του παρέχουμε τα ανεμβολίαστα σώματά μας για να τα χρησιμοποιεί ως εργαστήρια μεταλλάξεων και όσο του δίνουμε χρόνο, κάνει τα κουμάντα του.

Θέλει να μη μας σκοτώνει (γιατί ζει μέσω ημών) αλλά παράλληλα θέλει να μεταδίδεται σαν τρελός, με ένα «αψού». Και έτσι να πολλαπλασιάζεται άρα να επιβιώσει στα σίγουρα.

Βλέπετε οι ιοί δεν παρακολουθούν κανάλια με άλλους ψεκασμένους ιούς που να τους λένε «μη μπαίνετε σε ανθρώπους γιατί είναι του σατανά». Να, ας πούμε η μετάλλαξη Δέλτα κάνει αυτό ακριβώς. Και όσο τον αφήνουμε θα φτιάξει κι άλλες.

Εμβολιαστείτε. Για το Θεό. Σας θερμοπαρακαλώ.

*Δημοσιεύθηκε στη "ΜτΚ" στις 4 Ιουλίου 2021

Δημοφιλείς Απόψεις