Λόγια του Βαρδάρη

 • Η Άννα Μυκωνίου ενημερώθηκε για τη… φιλοξενία
  18/09/2023 12:45

  Η Άννα Μυκωνίου ενημερώθηκε για τη… φιλοξενία

  Η ίδια έχει «φιλοξενήσει» χιλιάδες κόσμου στις εκδηλώσεις που οργανώνονται από το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στον οποίο προεδρεύει από το 2015.

  Η Υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος της Π.Ε. Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Απ. Τζιτζικώστα Άννα Μυκωνίου, αυτή τη φορά, ενημερώθηκε για μια άλλου είδους φιλοξενία.

  Στην περιήγησή της στους χώρους της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης ενημερώθηκε από την Υφυπουργό Τουρισμού Έλενα Ράπτη για το καινοτόμο πρόγραμμα τουριστικής εκπαίδευσης για μαθητές Δημοτικών στο πλαίσιο των εργαστηρίων δεξιοτήτων και τη θεματική «Δημιουργώ & Καινοτομώ»., που φέρει το όνομα «Φιλοξενία Μου».

  Η κ. Μυκωνίου ενημερώθηκε για τη συγκεκριμένη δράση τονίζοντας το μεγάλο όφελος που έχουν οι μαθητές. Συγκεκριμένα στα social media της έγραψε: «Υποστηρίζουμε το παιδικό βιβλίο που διαμορφώνει χαρακτήρες. Το παραμύθι «Φιλοξενία μου» είναι μέρος ενός εκπαιδευτικού προγράμματος για παιδιά δημοτικών σχολείων. Σκοπός του προγράμματος είναι να έρθουν τα παιδιά σε μια πρώτη επαφή με την έννοια της Φιλοξενίας». Η κ. Μυκωνίου γνωρίζει πολύ καλά το θέμα της παιδικού βιβλίου καθώς έχει διδάξει παιδική λογοτεχνία στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας.