ΓΕΥΣΕΙΣ

Γλώσσα αρωματική

Η Πόπη Αντωνακάκη μαγειρεύει για το makthes.gr

 31/08/2018 13:00

Γλώσσα αρωματική

Αρώματα εσπεριδοειδών θα πλημμυρίσουν την κουζίνα μας σήμερα. Φιλέτα γλώσσας λοιπόν, αυτά τα τρυφερά, λευκά λευκά και νόστιμα που κάνουν και τα πιο δύσκολα πιτσιρίκια να αγαπούν τα ψάρια. Υπέροχη η πρώτη ύλη, όμως με ξύσμα πορτοκαλιού, λεμονιού, ελαιόλαδο και μπόλικο αλάτι, απογειώνεται η γεύση της και ανταγωνίζεται επάξια τα κρέατα, τους βασιλιάδες -για κάποιους- της κουζίνας.

Βάζουμε τα ψαράκια μας στο ταψάκι, πασπαλίζουμε με όλα μας τα αρωματικά, φουρνίζουμε για 20 λεπτά κι απολαμβάνουμε... 

Καλή μας όρεξη...

Αρώματα εσπεριδοειδών θα πλημμυρίσουν την κουζίνα μας σήμερα. Φιλέτα γλώσσας λοιπόν, αυτά τα τρυφερά, λευκά λευκά και νόστιμα που κάνουν και τα πιο δύσκολα πιτσιρίκια να αγαπούν τα ψάρια. Υπέροχη η πρώτη ύλη, όμως με ξύσμα πορτοκαλιού, λεμονιού, ελαιόλαδο και μπόλικο αλάτι, απογειώνεται η γεύση της και ανταγωνίζεται επάξια τα κρέατα, τους βασιλιάδες -για κάποιους- της κουζίνας.

Βάζουμε τα ψαράκια μας στο ταψάκι, πασπαλίζουμε με όλα μας τα αρωματικά, φουρνίζουμε για 20 λεπτά κι απολαμβάνουμε... 

Καλή μας όρεξη...

ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία