Λόγια του Βαρδάρη

 • Γιατί έλεγε "αμάν" ο Νίκος Ταχιάος;
  26/06/2019 14:58

  Γιατί έλεγε "αμάν" ο Νίκος Ταχιάος;

  «Έβλεπα τους υποψηφίους συμβούλους να κυνηγούν τον σταυρό σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου για τις δημοτικές εκλογές κι έλεγα “αμάν” γιατί συναισθανόμουν το άγχος σας! Τώρα, βρίσκομαι εγώ στη θέση σας, να ζητώ τον δικό σας σταυρό για να εκλεγώ στο κοινοβούλιο», είπε ο Νίκος Ταχιάος προς τους καλεσμένους του στο Πόρτο Παλάς το βράδυ της Τρίτης.

  Ο υποψήφιος της Α’ Θεσσαλονίκης με την Νέα Δημοκρατία ευχαρίστησε θερμά τους υποστηρικτές του τόσο στην μάχη για τη δημαρχία όσο και στον αγώνα για τις εθνικές εκλογές. Το κάλεσμα, που δεν ήταν για πολιτική ομιλία αλλά για ένα κρασί, απευθυνόταν κυρίως στους υποψηφίους με την δημοτική ομάδα «Θεσσαλονίκη – Ταχιάος – Υπεύθυνα» και για έναν πυρήνα υποστηρικτών και φίλων. Άνετος και ξεκούραστος, χωρίς τα σημάδια της επτάμηνης –πλέον- προεκλογικής καμπάνιας, ο Νίκος Ταχιάος επεσήμανε την ανάγκη να έχει ισχυρή εντολή ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

  Όσο για τον ίδιο, για μια ακόμη φορά διευκρίνισε ότι θα παραμείνει ως δημοτικός σύμβουλος. Ωστόσο, από το Κοινοβούλιο μπορεί να δώσει πιο αποτελεσματικά τον αγώνα για την Θεσσαλονίκη. «Στόχος μου πάντα ήταν και παραμένει το καλό της πόλης», τόνισε.


Δείτε ακόμα