Λόγια του Βαρδάρη

  • Για κρασάκι "στου Μήτσου" στο Καπάνι η Γιάννα Αγγελοπούλου (Βίντεο, φωτ.)
    14/05/2021 16:39

    Για κρασάκι "στου Μήτσου" στο Καπάνι η Γιάννα Αγγελοπούλου (Βίντεο, φωτ.)

    Στο... Καπάνι της Θεσσαλονίκης πέρασε το μεσημέρι της η πρόεδρος της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” Γιάννα Αγγελοπούλου η οποία έφαγε στο παραδοσιακό καφενείο “Στου Μήτσου”.

    Η επιλογή του συγκεκριμένου μαγαζιού φαίνεται πως δεν είναι καθόλου τυχαία μιας και η κ. Αγγελοπούλου γνωρίζει καλά τον ιδιοκτήτη του.

    Το μενού περιελάμβανε λευκό κρασί, ουζάκι, σαλάτες, γαύρο κ.α.

    Καλεσμένες της κυρίας Αγγελοπούλου στο γεύμα που παρέθεσε προς τιμήν τους γυναίκες από την πόλη. Μεταξύ άλλων παρούσες ήταν όλες οι βουλευτίνες Α' και Β' Θεσσαλονίκης όλων των κομμάτων: Άννα Ευθυμίου (ΝΔ Α' Θεσσαλονίκης), Έλενα Ράπτη (ΝΔ Α' Θεσσαλονίκης), Κατερίνα Νοτοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ Α' Θεσσαλονίκης), Δώρα Αυγέρη (ΣΥΡΙΖΑ Β' Θεσσαλονίκης), Κωνσταντίνα Αδάμου (ΜέΡΑ 24 Β' Θεσσαλονίκης) και η Μαρία Αντωνίου (προϊσταμένη του πρωθυπουργικού γραφείου Θεσσαλονίκης). Πρόσκληση έλαβαν επίσης οι κυρίες Μαίη Ζαννή, συνιδρύτρια της οργάνωσης Women Act, Καλυψώ Γούλα πρόεδρος του ΔΣ στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, Μαρία Καραγιάννη αντιδήμαρχος Πολιτισμού δήμου Θεσσαλονίκης, Μαρίνα Καλαΐτζή, δικηγόρος και Ελεάνα Βλάχου, επιχειρηματίας και σύζυγος του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα.

    “Η πρόσκληση μπορεί να ήταν δική μου αλλά με τιμά ότι την αποδέχτηκαν όλες αυτές οι δυναμικές γυναίκες, οι γυναίκες οι επιτυχημένες που έχουν περάσει από πολλούς αγώνες. Προσωπικά, υπήρξα μέλος της Βουλής με συγκινεί να βλέπω γυναίκες γιατί είμαι σίγουρη ότι τα κατάφεραν μόνες τους με τη βοήθεια του κόσμου” σχολίασε σε δηλώσεις της η κ. Αγγελοπούλου. Δήλωσε χαρούμενη που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, πόλη όπου σπούδασε στην Νομική Σχολή.

    Στα “πηγαδάκια” που “στήθηκαν” μεταξύ άλλων σχολιάστηκε το πόσο αδύνατη είναι η πρόεδρος της Επιτροπής “Ελλάδα 2021”.

    Η κ. Αγγελοπούλου αγόρασε όσπρια, συνομίλησε με κόσμο κατά την παρουσία της στο Καπάνι, ενώ συζήτησε και με δυο κοριτσάκια μιλώντας τους για τα εγγόνια της. Μάλιστα, δήλωσε στις καλεσμένες της ότι θέλει τα εγγόνια της να την φωνάζουν “γιαγιά”.

    Η κ. Αγγελοπούλου χαιρέτισε τους εργαζόμενους του παραδοσιακού καφενείου και απόλαυσε το γεύμα της.

    Υποσχέθηκε μάλιστα μοναδικές εμφανίσεις με φορέματα και σύνολα εμπνευσμένα από την παράδοση της Μακεδονίας.

    185926374-323884362432286-4559949323830309751-n.jpg


    itsos.jpg


    11.jpg


    9.jpg


    8.jpg


    7.jpg


    5.jpg


    4.jpg


    3.jpg


    2.jpg


    1.jpg