Λόγια του Βαρδάρη

  • Γαλάζια τραπέζια στη ΔΕΘ
    08/09/2019 19:09

    Γαλάζια τραπέζια στη ΔΕΘ

    Ουκ ολίγα τα τραπεζώματα και οι βραδινοί έξοδοι που καταγράφηκαν αυτές τις ημέρες στη Θεσσαλονίκη λόγω ΔΕΘ. Ένα μεγάλο τραπέζι στήθηκε χτες το βράδυ με συνδαιτυμόνες τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τους υπουργούς Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο και Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και τον στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη Γρηγόρη Δημητριάδη, ενώ διοργανωτής της βραδιάς ήταν ο γενικός γραμματέας στο Πεντάγωνο και γνωστός σαμαρικός Αντώνης Οικονόμου καθώς και ο επιχειρηματίας Κώστας Χαΐτογλου.

    Όλα αυτά στις «Εφτά Θάλασσες», όπου την ίδια ώρα έτρωγαν σε άλλα τραπέζια ο υπουργός περιβάλλοντος και ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, ο υπουργός ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης και ο υπουργός εσωτερικών Παναγιώτης Θεοδωρικάκος.

    Μια ημέρα νωρίτερα οι κεραίες μας έπιασαν στο σικ «Duke» να τρώνε μαζί ο υπουργός υγείας Βασίλης Κικίλιας και ο πρώην γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος, ενώ σε άλλο τραπέζι ήταν ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης Μάκης Βορίδης και οι δύο υφυπουργοί του Φωτεινή Αραμπατζή και Κώστας Σκρέκας.