Λόγια του Βαρδάρη

 • "Γαλάζια" σεμινάρια για... status και likes!
  19/09/2019 13:50

  "Γαλάζια" σεμινάρια για... status και likes!

  Στα… θρανία και πιο συγκεκριμένα στα… έδρανα του Κοινοβουλίου κάθισε η Νέα Δημοκρατία τους βουλευτές της για να τους κάνει σεμινάρια χρήσης των Social Media, όπως είναι το facebook, το instagram και το twitter. Αφενός η ιθύνοντες της Πειραιώς επιχείρησαν να γνωρίσουν τον ψηφιακό κόσμο στους μεγαλύτερους ηλικιακά “γαλάζιους” βουλευτές και αφετέρου να μάθουν σε όλους τους βασικούς κανόνες της ψηφιακής επικοινωνίας, προκειμένου να αποφευχθούν… παραφωνίες του παρελθόντος.

  Μεταξύ των εισηγητών ήταν και ο διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού και πρώην βουλευτής, Δημήτρης Τσιόδρας. Μίλησαν επίσης οι: Eric Parks, Γιώργος Τζανουδάκης και Αλεξάνδρα Γεράρδη.

  Τα... «γαλάζια» σεμινάρια social media έγιναν στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής. Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν οι Χρήστος Δερμεντζόπουλος, Ζωή Ράπτη, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Κωνσταντίνος Κυρανάκης., Λάκης Βασιλειάδης κ.α.

  Απευθυνόμενος στους συναδέλφους του ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Σταύρος Καλαφάτης σημείωσε πως πρώτα θα πρέπει να «γίνεται πολιτική και μετά επικοινωνία», ενώ παρακίνησε τους βουλευτές να παράγουν πολιτικό έργο.

  Σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ από τον Έβρο, Χρήστο Δερμεντζόπουλο το σεμινάριο κράτησε περίπου δυο ώρες, με τους βουλευτές- ακόμα και τους παλαιότερους- να είναι καλά καταρτισμένοι.


Δείτε ακόμα