Λόγια του Βαρδάρη

  • "Φωτιές" στο δήμο Παύλου Μελά άναψε ο… νεόκοπος αντιδήμαρχος Ευκαρπίας
    12/01/2021 16:11

    "Φωτιές" στο δήμο Παύλου Μελά άναψε ο… νεόκοπος αντιδήμαρχος Ευκαρπίας

    Πυρά σε βάρος του… νεόκοπου αντιδημάρχου, με αρμοδιότητα στην δημοτική ενότητα Ευκαρπίας, Παντελή Νιγδέλη, ο οποίος μετά την ανεξαρτητοποίηση του από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης, προσχώρησε στην παράταξη της πλειοψηφίας στο δήμο Παύλου Μελά, εξαπέλυσε ο επικεφαλής της «ΑΝΑΤΡΟΠΗ», Γιώργος Λίλτσης.

    Την τοποθέτηση του κ. Νιγδέλη, σε θέση αντιδημάρχου, που έγινε με απόφαση του δημάρχου, Δημήτρη Δεμουρτζίδη, σχολίασε με δηκτικό τρόπο στη σελίδα του στο facebook ο κ. Λίλτσης, λέγοντας πως χωρίς έκπληξη πληροφορήθηκε την  προσχώρηση του ανεξαρτήτου πλέον Π. Νιγδέλη στο σχήμα της διοίκησης του Δημήτρη Δεμουρτζίδη.

    dhmarxeio-stayroypolhs.jpg

    Ο ίδιος μάλιστα αφήνει σαφείς αιχμές σε βάρος του δημοτικού συμβούλου, κάνοντας λόγο για… καλές υπηρεσίες που μέχρι πρόσφατα πρόσφερε στον δήμαρχο και πως ο κ. Νιγδέλης αλλάζει τις παρατάξεις γρηγορότερα και από τα πουκάμισα.

    «Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα! Ο Δημήτρης Δεμουρτζίδης με αυτό τον φτηνό, ανήθικο και ευτελή τρόπο φέρνει στον τόπο μας νέα ήθη περί πολιτικής. Επιλέγει να αποδυναμώσει τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου τάζοντας και μοιράζοντας άμισθες και ίσως έμμισθες θέσεις στο δήμο. Δημιούργησε αντιδημαρχία Ευκαρπίας για τον κ. Νιγδέλη. Αναμένουμε να δούμε ποιους θα τοποθετήσει στην αντιδημαρχία Νικόπολης, στην αντιδημαρχία Ηλιούπολης, στην αντιδημαρχία Τερψιθέας, στην αντιδημαρχία Σταυρούπολης, στην αντιδημαρχία Μετεώρων και στην αντιδημαρχία Πολίχνης» τονίζει ο κ. Λίλτσης, προσθέτοντας με νόημα ότι ο κατακερματισμός του δήμου είναι γεγονός και υπεύθυνος είναι ο δήμαρχος Δεμουρτζίδης.

    «Συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, προσωπικές επιδιώξεις, υπόγειες διαδρομές. Άξιος ο μισθός σας!» αναφέρει χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ».