Λόγια του Βαρδάρη

  • Φαρμακοβιομήχανος - αρνητής του εμβολίου με το φόβο αλλοίωσης του DNA!
    18/05/2021 15:33

    Φαρμακοβιομήχανος - αρνητής του εμβολίου με το φόβο αλλοίωσης του DNA!

    Σάλος έχει προκληθεί στο διαδίκτυο και τα σόσιαλ μίντια εδώ και μερικές ώρες, καθώς η είδηση πως ο ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας δε θα κάνει το εμβόλιο καθώς φοβάται μήπως του αλλοιώσει το DNA του.

    Ο λόγος, φυσικά, για τον εκκεντρικό Δημήτρη Γιαννακόπουλο της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε., ο οποίος έχει συνηθίσει το κοινό σε προκλητικές δηλώσεις, συνήθως σχετιζόμενες με οπαδικά ζητήματα, ο οποίος λίγες ώρες πριν ανέβασε story στο instagram με το οποίο ενημερώνει το κοινό του κι αυτούς που τον ρωτούν αν θα κάνει το εμβόλιο εναντίον του COVID-19, πως δε θα προχωρήσει σε κάτι τέτοιο "όχι επειδή φοβάμαι τις παρενέργειες, αλλά επειδή δε θέλω να αλλοιωθεί το DNA μου".

    Προφανώς, ο κ. Γιαννακόπουλος που παρέλαβε μια αυτοκρατορία από τον πατέρα και τον θείο του, τους αείμνηστους Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο αντίστοιχα, έχει δικαίωμα να αποφασίσει για τον εαυτό του, όμως η ιδιότητά του όχι ως παράγοντας ομάδας αλλά ως φαρμακοβιομήχανος, ενδέχεται να ρίχνει κι άλλο νερό στο μύλο των "ψεκασμένων" και κάθε λογής αντιεμβολιαστών που από την αρχή επικαλούνται το συγκεκριμένο επιχείρημα, το οποίο βέβαια η επιστήμη έχει διαψεύσει κατηγορηματικά και χωρίς αστερίσκους. 

    Δείτε το στόρι του κ. Γιαννακόπουλου

    trakis.jpg