Λόγια του Βαρδάρη

  • Εξηγήσεις Καμίνη στο ΚΙΝΑΛ για τα... παλαμάκια στον Παπαγγελόπουλου
    09/10/2019 17:14

    Εξηγήσεις Καμίνη στο ΚΙΝΑΛ για τα... παλαμάκια στον Παπαγγελόπουλου

    Εσωκομματικά… ζητήματα προκάλεσε στο ΚΙΝΑΛ η διαδικασία που προηγήθηκε της απόφασης της Βουλής για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τον Δημήτρη παπαγγελόπουλο για την υπόθεση της Novartis. Συγκεκριμένα σε βίντεο που κυκλοφόρησε ο βουλευτής Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ και πρώην δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης φέρεται να χειροκροτά τον κ. Παπαγγελόπουλο μετά την ομιλία του.

    Η κίνηση αυτή του κ. Καμίνη σε συνδυασμό με τις... έξι διαρροές που σημειώθηκαν στην ΚΟ ΝΔ και ΚΙΝΑΛ που ψήφισαν υπέρ της παραπομπής του κ. Παπαγγελόπουλου πυροδότησαν το σενάριο, ένας εκ των έξι που πήγαν «κόντρα στην κομματική γραμμή» να είναι ο κ. Καμίνης.

    «Δυστυχώς με απόλυτη ευθύνη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, η χθεσινή, κορυφαία διαδικασία στη Βουλή εξελίχθηκε σε κωμωδία. Ο μισός θίασος κρύφτηκε στην κουίντα ο άλλος μισός, με προεξάρχοντα τον κ. Παπαγγελόπουλο, θεώρησε σκόπιμο να διανθίσει τη διαδικασία με σχόλια για τα φυσικά προσόντα του Ρασπούτιν. Αυτή είναι η σοβαρότητα με την οποία προσεγγίζουν ένα τεράστιο πολιτικό και ηθικό σκάνδαλο που έχει βλάψει τον ελληνικό λαό και έχει σπιλώσει με αναίσχυντο τρόπο μέλη της παράταξης μας. Σύσσωμη η ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής ψήφισε υπέρ της παραπομπής του κ. Παπαγγελόπουλου» ανέφερε ο κ. Καμίνης σε ανακοίνωσή του.

    Από την πλευρά του, ο διευθυντής της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Μάντζος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη (North Radio 98) σχολίασε: «Ο κ. Παπαγγελόπουλος από την ίδια του την ομιλία απέδειξε τις σχέσεις και τους δεσμούς αίματος που έχει με την Καραμανλική πτέρυγα της ΝΔ, είτε αυτή παραμένει μέσα στην Νέα Δημοκρατία είτε πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για έξι Καραμανλικούς. Η έκπληξη για εμάς είναι ότι ήταν μόνο έξι».

    «Να δώσει εξηγήσεις για να μην υπάρχουν σκιές στην παράταξη δεδομένου του αποτελέσματος της ψηφοφορίας» ζήτησε μέσω facebook o πρώην αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ, Σπύρος Καρανικόλας.

    Την άποψή του συμμερίζονται και άλλα στελέχη, αναφέροντας στο makthes.gr χαρακτηριστικά: «γιατί μιλούσε με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και γελούσε; Και μάλιστα την ώρα που ο Τσίπρας μιλούσε με τον Πολάκη».