Λόγια του Βαρδάρη

 • Έβγαλαν τις γραβάτες οι υπουργοί στα γραφεία της ΔΕΘ- Helexpo
  07/09/2019 13:29

  Έβγαλαν τις γραβάτες οι υπουργοί στα γραφεία της ΔΕΘ- Helexpo

  Δεν ήταν καλά ενημερωμένοι για το dress code, όπως φαίνεται, οι υπουργοί για τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τη διοίκηση της ΔΕΘ - Helexpo. Από νωρίς κατέφθαναν υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ στα γραφεία διοίκησης για να συμμετέχουν στην συνάντηση ενημέρωσης, με τους περισσότερους να φοράνε γραβάτα.

  Όμως, κατά την έξοδο από τα γραφεία διοίκησης οι περισσότεροι βγήκαν με διαφορετική εμφάνιση. Όπως μαθαίνουμε, όταν έφτασε στα γραφεία διοίκησης ο υπουργός οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, και είδαν ότι δεν φοράει γραβάτα οι υπόλοιποι ξαφνιάστηκαν και άρχισαν να λύνουν τις γραβάτες τους. Χαρακτηριστικό είναι ότι όσοι τις έβγαλαν, τις δίπλωσαν και τις έβαλαν στη τσέπη τους, ώστε να συμβαδίζουν και με την εμφάνιση του πρωθυπουργού που και ο ίδιος ήρθε στην 84η ΔΕΘ, χωρίς γραβάτα, όπως συνήθιζε και ο Αλέξης Τσίπρας ως πρωθυπουργός.

  Ανάμεσα σε αυτούς που έβγαλαν την γραβάτα τους μέσα στην αίθουσα συσκέψεων της ΔΕΘ- Helexpo ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Θεόδωρος Καράογλου και ο Απόστολος Τζιτζικώστας.


Δείτε ακόμα