Λόγια του Βαρδάρη

  •   Ετοιμάζεται για… τρίποντο στην ΚΕΔΕ
    26/07/2019 15:42

    Ετοιμάζεται για… τρίποντο στην ΚΕΔΕ

    Μια τυχαία συνάντηση στο αεροδρόμιο με το διεθνή μπασκετμπολίστα, Γιάννη Αντετοκούνμπο ήταν… αρκετή για το δήμαρχο Αμπελοκήπων – Μενεμένης και πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ--ΚΜ) Λάζαρο Κυρίζογλου, προκειμένου να μάθει τι εστί τρίποντο…

    Ο τελευταίος χάρηκε ιδιαίτερα για τη συνάντηση του με τον Έλληνα παίκτη του NBA, στην οποία παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ, Μιχάλης Γεράνης, γιατί ήταν μια καλή ευκαιρία να… μάθει τρόπους για πως μπαίνουν τα καλάθια στην πολιτική και εν προκειμένω στην αυτοδιοίκηση.

    Ο κ Κυρίζογλου μετά τη σαρωτική του νίκη στο δήμο, στις εκλογές του περασμένου Μαϊου, ετοιμάζεται να δώσει μια ακόμη μεγάλη εκλογική μάχη, αυτή τη φορά για τη διεκδίκηση της προεδρίας στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ). Ήδη τα μηνύματα από τους αιρετούς, απ΄ άκρη σ΄ άκρη της Ελλάδας είναι θετικά για την υποψηφιότητα του κ. Κυρίζογλου στην ΚΕΔΕ, οπότε ένα μικρό… σεμινάριο από το διεθνή μπασκετμπολίστα για τα τρίποντα και τα εύστοχα καλάθια, ήταν ότι χρειαζόταν ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης και πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ. «Πάμε λοιπόν για πολλά… καλάθια και στην ΚΕΔΕ» ήταν το σχόλιο του κ. Κυρίζογλου.