Λόγια του Βαρδάρη

  • ΕΤ3: Ζωντανή σύνδεση με το... απέναντι πεζοδρόμιο
    03/01/2020 15:26

    ΕΤ3: Ζωντανή σύνδεση με το... απέναντι πεζοδρόμιο

    Ενημερωτική εκπομπή στην ΕΤ3. Το θέμα αφορά στο επεισόδιο που έγινε την προηγούμενη νύχτα στα Λαδάδικα και είχε σαν αποτέλεσμα δύο άτομα να τραυματισθούν από πιστόλι. Τοπικό και αστυνομικό το ζήτημα αν δεν επιβάλει, δικαιολογεί ζωντανή σύνδεση με ρεπόρτερ που θα μεταδώσει λεπτομέρειες για το περιστατικό καθώς και τις τελευταίες πληροφορίες. Όπερ και εγένετο. Με μια μικρή διαφορά. Ο ρεπόρτερ αντί να εμφανισθεί από το σημείο που έγινε το επεισόδιο, δηλαδή τα Λαδάδικα, συνδέθηκε ζωντανά με την εκπομπή από το... απέναντι πεζοδρόμιο της ΕΤ3.

    Μάλιστα για να μην έχουμε αμφιβολίες για το πού βρέθηκε για τις ανάγκες του ρεπορτάζ είπε στον αέρα «Καλημέρα από το πεδίο του Άρεως...» και συνέχισε να μιλάει για το επεισόδιο λες και ήταν στον τόπο του εγκλήματος.

    Δεν γνωρίζουμε τα μέσα που διαθέτει η παραγωγή της εκπομπής, ωστόσο το να διανύσει κάποιος μια απόσταση 2,8 χιλιομέτρων φαντάζει περισσότερο σαν θέμα όρεξης, παρά δυνατοτήτων. Σε κάθε περίπτωση "ζωντανές συνδέσεις" αυτού του τύπου, περισσότερο εκνευρίζουν και προσβάλλουν παρά ενημερώνουν. Αλλά δεν υπάρχει λόγος για άγχος. Η χρηματοδότηση δεν εξαρτάται από την τηλεθέαση. Είναι εξασφαλισμένη...