Λόγια του Βαρδάρη

 • Έπιασαν στα «πράσα» τον αντιδήμαρχο Χ. Αηδονόπουλο
  24/08/2020 19:42

  Έπιασαν στα «πράσα» τον αντιδήμαρχο Χ. Αηδονόπουλο

  Διάφορα ευτράπελα προσφέρει τους τελευταίους μήνες το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, καθώς συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη εξαιτίας της πανδημίας.

  Έτσι και σήμερα. Όλα ξεκίνησαν όταν ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Χάρης Αηδονόπουλος και ουρολόγος στο επάγγελμα, δέχθηκε μία ερώτηση από τρεις δημοτικούς συμβούλους για ένα θέμα αρμοδιότητάς του. Αφού εμφανίστηκε στο παράθυρο της τηλεδιάσκεψης με κάποια καθυστέρηση, έψαχνε, εμφανώς ξαφνιασμένος, να ενεργοποιήσει το μικρόφωνό του.

  Όταν το κατάφερε, εξομολογήθηκε στον πρόεδρο του Δ.Σ. και τους υπόλοιπους, ότι τον «έπιασαν» στη διάρκεια εξέτασης ασθενούς. Οπότε ο ουρολόγος αντιδήμαρχος παρακάλεσε να κρατηθεί το θέμα για αργότερα, προκειμένου να ολοκληρώσει την εξέταση.

  Ο κ. Τσαβλής λοιπόν, γιατρός και αυτός (σ.σ. πνευμονολόγος), έβγαλε από τη δύσκολη θέση τον ουρολόγο Χ. Αηδονόπουλο, λέγοντάς του «θα σας αφήσω να τελειώσετε την εξέταση γιατί φαντάζομαι τη στάση στην οποία έχετε τον ασθενή». 

  Επόμενο ήταν να λυθούν οι περισσότεροι στα γέλια, ενώ άλλοι έδειχναν πως αδυνατούν να πιστέψουν το σουρεαλιστικό συμβάν. Μάλιστα η δημοτική σύμβουλος, Γλυκερία Καλφακάκου «άνοιξε την καρδιά της», λέγοντας ότι και αυτή έχει μια ανησυχία για το φαγητό που έχει στη φωτιά.

  * Σημείωση: ευτυχώς ο ασθενής δεν φάνηκε ποτέ και συνεπώς η φαντασία του καθενός για τη στάση στην οποία βρισκόταν μπορεί να οργιάζει ελεύθερα!


Δείτε ακόμα