Λόγια του Βαρδάρη

 • Ενοχλήθηκε που είπαμε ότι προσχώρησε
  19/01/2020 13:48

  Ενοχλήθηκε που είπαμε ότι προσχώρησε

  Ανεξάρτητη δηλώνει η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης για δράσεις που αφορούν στην ανάπτυξη Ερευνητικών Προγραμμάτων, Δήμητρα Αλεξίου. 

  Η κα. Αλεξίου, η οποία είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, εξελέγη με την παράταξη της Κατερίνας Νοτοπούλου και ανεξαρτητοποιήθηκε τον Νοέμβριο εξεμάνη από τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για προσχώρησή της στην παράταξη του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα (διαβάστε ΕΔΩ), και εξέδωσε ανακοίνωση σε λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης στην οποία υπογραμμίζει πως ορίστηκε εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος ούσα ανεξάρτητη.

  Κάνει, δε, λόγο για «επικοινωνιακά τρικ» τα οποία χρησιμοποίησαν μέσα ενημέρωσης προκειμένου να αποκρυφτούν πολιτικές παθογένειες και προσάπτει υποκρισία στην παράταξη της κας Νοτοπούλου, υπενθυμίζοντας ότι σε παλαιότερη συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας είχε δοθεί η έγκριση σε έτερη δημοτική σύμβουλο της παράταξης, τη Μαρία Αρβανιτίδου, να αναλάβει τη θέση του εντεταλμένου συμβούλου για τα αδέσποτα.

  Προς επίρρωση των επιχειρημάτων της, η πρώην δημοτική σύμβουλος με την παράταξη της Κ. Νοτοπούλου έστειλε στο makthes.gr την απόφαση ορισμού της ως εντεταλμένης δημοτικής συμβούλου, στην οποία αναφέρεται ως ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος (δείτε ΕΔΩ).

  Διαβάστε την ανάρτηση της κας Αλεξίου:


Δείτε ακόμα