Λόγια του Βαρδάρη

  • Ένας πρόεδρος στην πρώτη γραμμή, παρά τις δυσκολίες, λόγω της πανδημίας
    06/04/2020 17:42

    Ένας πρόεδρος στην πρώτη γραμμή, παρά τις δυσκολίες, λόγω της πανδημίας

    Με υπομονή και ψυχραιμία, παρά τις δύσκολες συνθήκες που διαμορφώνει και για τη δημόσια διοίκηση, η πανδημία του κορονοϊού, επιχειρεί να διεκπεραιώνει τις συνεδριάσεις του περιφερειακού συμβουλίου, που γίνονται πλέον δια περιφοράς, ο πρόεδρος του οργάνου, Βενιαμίν Καρακωστάνογλου.

    Η σημερινή, ήταν η δεύτερη κατά σειρά συνεδρίαση, δια περιφοράς, διαδικασία ωστόσο που δεν ήταν εύκολη, καθώς τα θέματα ήταν σοβαρά και αφορούσαν το Τεχνικό και Αναπτυξιακό πρόγραμμα της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για το 2020. «Είχαμε ευρεία πλειοψηφία σε όλα τα θέματα, παρά τις ενστάσεις και παρατηρήσεις των περιφερειακών συμβούλων και των αρχηγών των παρατάξεων. Αλλά και αυτές πρέπει να καταγράφονται» ανέφερε, μιλώντας στη στήλη, ο πρόεδρος του συμβουλίου, κ. Καρακωστάνογλου, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως πολλοί είναι αυτοί που ζητούν να γίνεται το συμβούλιο με τηλεδιάσκεψη, λόγω της κρισιμότητας αρκετών ζητημάτων. Εξήγησε ωστόσο ότι δεν γνωρίζει κατά πόσο είναι εφικτή αυτή η διαδικασία, αφού ο αριθμός του σώματος είναι πολύ μεγάλος.

    Εκτίμησε πάντως ότι μέσα στο Απρίλιο, θα γίνουν άλλες δυο συνεδριάσεις και εξέφρασε τη πεποίθηση το Μάιο να επιστρέψει η κανονικότητα. «Να κάνουμε υπομονή και να ευχηθούμε ως το Μάιο, η χώρα να μπορεί να σταθεί και πάλι στα πόδια της. Το ίδιο και εμείς ως περιφερειακό συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας» σημείωσε ο πρόεδρος.