Λόγια του Βαρδάρη

 • Ένας μάχιμος δικηγόρος… υπεύθυνος με τη Θεσσαλονίκη του Ν. Ταχιάου
  23/05/2019 16:37

  Ένας μάχιμος δικηγόρος… υπεύθυνος με τη Θεσσαλονίκη του Ν. Ταχιάου

  Την εμπειρία της εκλογικής μάχης την έζησε πριν από ενάμιση χρόνο, όταν ήταν υποψήφιος για την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Έκτοτε, ο δρόμος για το δικηγόρο, Πέτρο Σαμαρά, γενικό γραμματέα του συλλόγου, έμεινε ανοιχτός και τον έβγαλε στην πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση. 

  Διεκδικεί τη θέση του δημοτικού συμβούλου Θεσσαλονίκης, με το συνδυασμό του Νίκου Ταχιάου, «Θεσσαλονίκη Ταχιάος Υπεύθυνα» και ελπίζει να τα καταφέρει με τη στήριξη των πολιτών που θα τον εμπιστευτούν. Δηλώνει πρωτάκι στη αυτοδιοίκηση, αλλά η επιλογή, όπως λέει, δεν έγινε τυχαία, αλλά στοχευμένα. 

  «Βάζω τις δυνάμεις μου στο συνδυασμό του Νίκου, γιατί τον πιστεύω. Είμαστε χρόνια φίλοι, τον γνωρίζω και ξέρω την αγάπη του για την πόλη, ξέρω ότι γνωρίζει τις ανάγκες της, έχει ιδέες και όραμα για να αλλάξει αυτή η πόλη». Θεωρεί ότι είναι ωραίο να αγωνίζεται κανείς για το καλό του τόπου του, της πόλης του και αυτό το κατανόησε όταν ο Ν. Ταχιάιος πήρε τη μεγάλη απόφαση. «Δεν ξέρω αν θα επιχειρούσα να θέσω υποψηφιότητα δημοτικού συμβούλου με άλλον επικεφαλής. Ο Νίκος έχει την εμπειρία και τη διάθεση, γεγονός που έμενα μου έδωσε κίνητρο για το τολμήσω. Εξάλλου, θεωρώ ότι είναι ανάγκη να αλλάξει η σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης, να μπουν νέοι άνθρωποι που να θέλουν να ασχοληθούν ενεργά με τα κοινά κα να μπουν στα βαθιά της δημόσιας διοίκησης, αναλαμβάνοντας ευθύνες για την πόλη τους» λέει χαρακτηριστικά. 

  Ο κ. Σαμαράς όμως, εκτός από μάχιμος δικηγόρος είναι και μάχιμος  πολίτης, καθώς ξέρει ότι τα έργα που έγιναν στην πόλη και την άλλαξαν σε μεγάλο βαθμό, φέρουν την υπογραφή του Ν. Ταχιάου. «Παραλία, δημαρχείο, Αλάνα Τούμπας κ.α είναι ιδέες που τις οραματίστηκε, τις δούλεψε και σήμερα είναι υποδομές προς όφελος των πολιτών. Είμαι σίγουρος λοιπόν πως ως αυριανός δήμαρχος θα πετύχει πολλά περισσότερα και τόσο προσωπικά, όσο και συλλογικά, όλοι όσοι είμαστε στην ομάδα του και στο ψηφοδέλτιο του θα τον στηρίξουμε για το καλό της Θεσσαλονίκης. Πρέπει να της σταθούμε Υπεύθυνα!» σχολιάζει χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Σαμαράς 


Δείτε ακόμα