Λόγια του Βαρδάρη

  • Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο “στρατιώτη” Διοικητή του νοσοκομείου Κιλκίς Γ. Ανδρίτσο
    21/11/2020 16:54

    Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο “στρατιώτη” Διοικητή του νοσοκομείου Κιλκίς Γ. Ανδρίτσο

    Για πολλά χρόνια έδινε τη μάχη από τα έδρανα της αυτοδιοίκησης. Συνεπής, αφοσιωμένος και με συγκεκριμένη θέση σε όλα τα ζητήματα. Σήμερα, δίνει ακόμη πιο σκληρή μάχη από ένα πιο δύσκολο πόστο, που λόγω της πανδημικής κρίσης, γίνεται πιο απαιτητική και πιο απρόβλεπτη. Ωστόσο η δουλειά και η προσπάθεια που καταβάλει καθημερινά ο Διοικητής του νοσοκομείου Κιλκίς, Γιάννης Ανδρίτσος επιβραβεύεται, τόσο από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όσο και από ασθενείς.

    Ένας από αυτούς ο Νίκος Αβραμίδης, αντιπρόεδρος Β' του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κιλκίς, εξέφρασε, μέσα από ανάρτησή του στα social media, δημόσιο ευχαριστώ στον κ. Ανδρίτσο εξαίροντας παράλληλα το ηρωικό έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και την άψογη λειτουργία του νέου τμήματος covid-19.

    Ειδικότερα, ο κ. Αβραμίδης αναφέρει στην ανάρτηση του:

    "Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς. Νέο Τμήμα Covid-19.

    Πλήρης λειτουργία σε σύντομο χρόνο με επιστημονικό προσωπικό και πλήρη εξοπλισμό. ΗΡΩΕΣ- ΗΡΩΙΔΕΣ. Εργαζόμενοι 24ωρο χωρίς σταματημό. Όποιος το ζει τους νιώθει. Τα λόγια περιττεύουν. Η διοίκηση του Γιάννη Ανδρίτσου δείχνει ένα μεγάλο έργο. Για το έργο αυτό που απάλλαξε το λαό του Κιλκίς να νοσηλεύεται σε όμορους νομούς. Πάνω από 50 κρεβάτια. Φτάνει η σιωπή. Το καλό να προβάλλεται και να κοινοποιείται παντού. Δεν έχουμε περιθώρια για διαμάχες".

    Δεν παραλείπει μάλιστα να τονίσει ότι στο εν λόγω νοσοκομείο, υπάρχει επιχειρησιακό πλάνο και σχέδιο, κλίνες covid-19, πρωτόκολλα, ενώ αξιοσημείωτο, όπως λέει είναι ότι με πρωτοβουλία του κ. Ανδρίτσου, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους γιατροί από τη Γουμένισσα και από το Πολύκαστρο, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζονται -κατά το μέγιστο δυνατό- επαρκώς τα περιστατικά και να μην χρειάζεται σε μεγάλο βαθμό η διακομιδή ασθενών σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.