Λόγια του Βαρδάρη

  • Εν αναμονή των αποφάσεων Ανδρουλάκη...
    26/05/2023 14:52

    Εν αναμονή των αποφάσεων Ανδρουλάκη...

    Μια... αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης αναφορικά με το που θα επιλέξει εν τέλει να πάρει την έδρα ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης. Κι αυτό γιατί ενώ κανείς θα περίμενε να την λάβει από το Ηράκλειο, που είναι ο τόπος του κι εκεί το κόμμα εξέλεξε δυο βουλευτές πληροφορίες αναφέρουν ότι προσανατολίζεται στο να επιλέξει την έδρα στην Α’ Θεσσαλονίκης κάτι που πρακτικά θα σημάνει ότι... η πόλη θα μείνει χωρίς βουλευτή.

    Ο ίδιος ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ φέρεται να μην έχει καταλήξει ακόμα στις οριστικές του αποφάσεις, αναμένεται να το κάνει μέσα στο Σαββατοκύριακό.

    Μια τέτοια εξέλιξη, όπως αναφέρουν «πράσινα» στελέχη αναμένεται να δημιουργήσει αντιδράσεις και γκρίνια και κατ’ επέκταση ένα κακό κλίμα στην πόλη που σίγουρα δεν θα συμβάλει στην στόχευση για αύξηση των ποσοστών του κόμματος στην Θεσσαλονίκη, ανάδειξή του σε τρίτη δύναμη και εκλογή δυο βουλευτών στις επόμενες εκλογές.

    Οι κακές γλώσσες πάντως σχολιάζουν ότι τα... περίεργα αυτά τερτίπια στην Χαριλάου Τρικούπη σχετίζονται με τις εσωκομματικές διαφορετικές φωνές που κατά καιρούς εκδηλώνονται και τις οποίες η ηγετική ομάδα του κόμματος θέλει να... εξαλείψει.