ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Έμπαιναν σε σπίτια ηλικιωμένων παριστάνοντας τους γείτονες και άρπαζαν χρήματα και κάρτες τραπεζών

Διέπραξαν τέσσερις κλοπές στους Αμπελόκηπους αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των (1.000) ευρώ, κάρτες τραπεζών και άλλα αντικείμενα

 17/05/2022 11:01

Έμπαιναν σε σπίτια ηλικιωμένων παριστάνοντας τους γείτονες και άρπαζαν χρήματα και κάρτες τραπεζών
Φωτ. αρχείου


Δικογραφία σε βάρος δύο νεαρών ελληνικής καταγωγής σχημάτισαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Αμπελοκήπων Μενεμένης. Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες εμφανιζόμενοι σε ηλικιωμένα άτομα ως ένοικοι της ίδιας πολυκατοικίας και με διάφορες προφάσεις, εισέρχονταν στις οικίες τους και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και αντικείμενα.

Ειδικότερα, κατά το χρονικό διάστημα από 07-10-2021 έως και 05-04-2022 διέπραξαν τέσσερις κλοπές από οικίες στην περιοχή των Αμπελοκήπων αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, κάρτες τραπεζών και άλλα αντικείμενα, ενώ σε μια περίπτωση, έκαναν χρήση των τραπεζικών καρτών, πραγματοποιώντας αγορές συνολικής αξίας 82 ευρώ.Δικογραφία σε βάρος δύο νεαρών ελληνικής καταγωγής σχημάτισαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Αμπελοκήπων Μενεμένης. Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες εμφανιζόμενοι σε ηλικιωμένα άτομα ως ένοικοι της ίδιας πολυκατοικίας και με διάφορες προφάσεις, εισέρχονταν στις οικίες τους και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και αντικείμενα.

Ειδικότερα, κατά το χρονικό διάστημα από 07-10-2021 έως και 05-04-2022 διέπραξαν τέσσερις κλοπές από οικίες στην περιοχή των Αμπελοκήπων αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, κάρτες τραπεζών και άλλα αντικείμενα, ενώ σε μια περίπτωση, έκαναν χρήση των τραπεζικών καρτών, πραγματοποιώντας αγορές συνολικής αξίας 82 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία