Λόγια του Βαρδάρη

 • Εκλογές το καλοκαίρι βλέπει ο Στράτος Σιμόπουλος
  25/02/2019 12:43

  Εκλογές το καλοκαίρι βλέπει ο Στράτος Σιμόπουλος

  Την πρόβλεψή του πως οι εθνικές εκλογές δε θα γίνουν τον Οκτώβριο, όπως επαναλαμβάνει ο πρωθυπουργός, αλλά πολύ νωρίτερα, αμέσως μετά τις αυτοδιοικητικές και τις ευρωεκλογές καταθέτει μέσω social media ο Στράτος Σιμόπουλος.

  "Θα διακινδυνεύσω μία πρόβλεψη την οποία αρχικά υιοθέτησα μετά τις επιλογές του κ. Τσίπρα για τις υποψηφιότητες των αυτοδιοικητικών εκλογών και σιγά-σιγά μετατρέπεται σε πεποίθηση.
  Πιστεύω, λοιπόν, ότι με κάθε τρόπο ο κ. Τσίπρας επιδιώκει οι βουλευτικές εκλογές να γίνουν μετά τις αυτοδιοικητικές και τις ευρωεκλογές, ίσως ακόμη και τον Ιούνιο. Τον ενδιαφέρει η δική του πολιτική επόμενη μέρα, όχι του ΣΥΡΙΖΑ και σε καμία περίπτωση της χώρας.
  Γνωρίζοντας ότι θα χάσει θέλει πρώτα να αναδείξει σε όλη την Ελλάδα αρκετά στελέχη της δικής του γενιάς, είτε στις πρώτες εκλογές π.χ Ηλιόπουλος, Νοτοπούλου (δεν θα εκλεγούν αλλά θα αποκτήσουν μεγάλη αναγνωρισιμότητα) είτε σε κυβερνητικές θέσεις π.χ Χατζηγεωργίου, Καλογήρου, Μωραΐτης και Τόλκας.
  Επόμενη του κίνηση θα είναι η τοποθέτησή τους στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας μεγάλες πιθανότητες εκλογής. Θα δημιουργήσει έτσι μία σκληρή και ευάριθμη δική του ομάδα βουλευτών, χωρίς τα βαρίδια των διαφόρων συνιστωσών. Το ίδιο θα επιχειρήσει και σε επίπεδο ευρωψηφοδελτίου, όπου όμως εκεί θα επιδιώξει μία περισσότερο κεντροαριστερή στελέχωση.
  Μία πρόβλεψη κάνω.." έγραψε ο πρώην γενικός γραμματέας δημοσίων έργων.

  Για να δούμε αν θα δικαιωθεί...


Δείτε ακόμα