Λόγια του Βαρδάρη

 • Έκανε… restart η “Νεφέλη”
  31/07/2020 16:10

  Έκανε… restart η “Νεφέλη”

  Στον ορισμό του προεδρείου του διαδημοτικού οργάνου του ΚΕΚ Νεφέλη προχώρησαν σήμερα οι ορισμένοι εκπρόσωποι των δήμων Δέλτα Χαλκηδόνας και Ωραιοκάστρου που συνεδρίασαν στο δημαρχείο του δήμου Δέλτα στη Σίνδο.

  Πρόεδρος ορίστηκε ο αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και τοπικής οικονομίας του δήμου Δέλτα, Φάνης Αλμπάνης, αντιπρόεδρος ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Χαλκηδόνας Ζήσης Βαϊνάς και γραμματέας η εντεταλμένη σύμβουλος κοινωνικής πολίτικης παιδείας και αθλητισμού του δήμου Ωραιοκάστρου Χριστίνα Ζάπρα.

  Ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης τάχθηκε υπέρ της επανεκκίνησης του ΚΕΚ Νεφέλη υπογραμμίζοντας την ανάγκη να γυρίσει σελίδα η διαδημοτική επιχείρηση δυτικής υπαίθρου.

  «Πρέπει να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Η πλειοψηφία όσων συμμετέχουν ως εκπρόσωποι στο διαδημοτικό όργανο είναι νέοι άνθρωποι με όραμα που μπορούν να συμβάλλουν στην επανεκκίνηση του ΚΕΚ Νεφέλη» τόνισε ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης υπογραμμίζοντας την ανάγκη ύπαρξης αγαστής διαδημοτικής συνεργασίας ανάμεσα στους όμορους δήμους Χαλκηδόνας και Ωραιοκάστρου που συμμετέχουν στην διαδημοτική επιχείρηση ΚΕΚ Νεφέλη. «Εκτιμώ ότι οι αποφάσεις μας πρέπει να έχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή απήχηση καθώς μόνος στόχος πρέπει είναι το καλό το τόπου μας» τόνισε.

  Ο δήμαρχος Δέλτα υποστήριξε ότι το ΚΕΚ Νεφέλη, μπορεί να παίξει σπουδαίο ρόλο στο επίπεδο της επιμόρφωσης, της στήριξης και των συμβουλευτικών πρακτικών «μέσα από κανόνες και αρχές που οφείλουμε να τηρούμε ακολουθώντας πιστά τους κώδικες και τη νομοθεσία που διέπουν τη λειτουργία του ΚΕΚ».


Δείτε ακόμα