Λόγια του Βαρδάρη

  • Ευοσμίτης... πάππου προς πάππου στο ψηφοδέλτιο Μανδαλιανού
    02/11/2022 18:03

    Ευοσμίτης... πάππου προς πάππου στο ψηφοδέλτιο Μανδαλιανού

    Νέα πνοή στο ψηφοδέλτιο που καταρτίζει ενόψει των δημοτικών εκλογών του 2023 επιχειρεί να δώσει ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, ο οποίος συνεχίζει τις επαφές τους με πολίτες από όλο το φάσμα της κοινωνίας.

    «Δυναμώνουμε, έχοντας πλέον την εμπιστοσύνη και τη στήριξη ανθρώπων που μέχρι πριν από τρία βρίσκονταν απέναντι μας. Με ανθρώπους που μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα και που είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν για να αλλάξουμε την πόλη μας» τονίζει σε ανάρτηση του στο facebook ο δήμαρχος, γνωστοποιώντας ότι έδωσε τα χέρια με ένα νέο άνθρωπο, Ευοσμίτη πάππου προς πάππου.

    «Στη «Νέα Πνοή» δεν υπάρχουν κομματικά στεγανά. Αυτό που ενώνει όσους έχουμε συστρατευτεί σε αυτήν την προσπάθεια είναι η αγάπη μας για την πόλη μας. Και ένας από εμάς είναι πλέον και ο Βασίλης Χατζηβρέττας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Εύοσμο όπως και οι πρόγονοι του τρεις γενιές πίσω. Είναι 22 ετών, τελειόφοιτος του τμήματος Βιβλιοθηκονομίας, Αρχειονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης. Έχει μετάσχει στην οργάνωση και ψηφιοποίηση του υλικού του 1ου δημοτικού σχολείου Ωραιοκάστρου και έχει εκπονήσει την πρακτική του άσκηση στην κεντρική βιβλιοθήκη του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος» αναφέρει ο κ. Μανδαλιανός για τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, τον οποίο καλωσορίζει στην παράταξη που, όπως λέει, κινείται προς το μέλλον, δουλεύοντας με σχέδιο, προσήλωση και αφοσίωση.