Λόγια του Βαρδάρη

  • Ε. Φύκα: «Το να μιλώ και εγώ με τους εργαζόμενους του Δήμου δεν σημαίνει ότι ο Δήμαρχος κρύβεται»
    02/10/2020 17:26

    Ε. Φύκα: «Το να μιλώ και εγώ με τους εργαζόμενους του Δήμου δεν σημαίνει ότι ο Δήμαρχος κρύβεται»

    Ηχηρή ήταν η απάντηση της γενικής γραμματέως του δήμου Καλαμαριάς, Ελένη Φύκα, στους εργαζομένους και τη διοίκηση του Συλλόγου τους, που έστρεψαν τα βέλη τους και εναντίον της, μετά την κόντρα που άνοιξε, όταν οι τελευταίοι υποστήριξαν ότι ο Δήμαρχος αρνείται να τους συναντήσει και τους παραπέμπει στην γραμματέα του.

    Ήδη η κ. Φύκα μετά από καταγγελίες των εργαζομένων, ότι η δημοτική αρχή αρνείται να τους συναντήσει, την ώρα που εκείνοι ήθελαν να συζητήσουν το ζήτημα της διαχείρισης της υγειονομικής κρίσης στους χώρους εργασίας, απάντησε εν μέσω μακροσκελέστατης επιστολής, και μάλιστα σε έντονο ύφος, τονίζοντας ότι «οι κραυγές αγωνίας σας σχετικά με τον covid-19, με δεδομένη την παντελή σας απουσία και αδιαφορία, είναι πυροτεχνήματα μικροπολιτικής και κραυγές κατόπιν εορτής».

    Η ίδια μάλιστα μέσα από τη στήλη θέλησε να απαντήσει και στις αιχμές των εργαζομένων ότι ο δήμαρχος τους παραπέμπει στην γραμματέα του, αντί να τους δει ο ίδιος. «Πρώτον δεν είμαι η Γραμματέας του Δημάρχου» ξεκαθαρίζει η κ. Φύκα, και προσθέτει: «δεύτερον, τα θέματα των υπαλλήλων και των υπηρεσιών του Δήμου άπτονται της αρμοδιότητας μου και το ότι θα εκφραστώ εγώ δε σημαίνει ο Δήμαρχος κρύβεται».

    Εξηγεί μάλιστα ότι η γραμματεία του Δημάρχου κάλεσε την επόμενη μέρα τους εργαζομένους και καθόλου μετά από την διαμαρτυρία τους... «Ήμαρτον με τα ψέματα!» σχολίασε δηκτικά η γενική γραμματέας του δήμου Καλαμαριάς.