Λόγια του Βαρδάρη

  • Δυσαρέσκεια για τον αποκλεισμό του Εμπορικού Συλλόγου από τις συναντήσεις με τον Μητσοτάκη
    04/09/2020 14:34

    Δυσαρέσκεια για τον αποκλεισμό του Εμπορικού Συλλόγου από τις συναντήσεις με τον Μητσοτάκη

    Δεν έλαβε πρόσκληση ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο και για το λόγο αυτό ο πρόεδρός του, Παντελής Φιλιππίδης δεν παρέστη στην συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τους εκπροσώπους των παραγωγικών και επιστημονικών φορέων της πόλης.

    Κατά τη χθεσινή του επίσκεψη στην Θεσσαλονίκη ο κ. Μητσοτάκης στο Διοικητήριο υποδέχτηκε όλους τους φορείς και τους θεσμικούς παράγοντες της πόλης (καλύτερα μάλλον, σχεδόν όλους) προκειμένου να ακούσει τις απόψεις και τα αιτήματά τους ενόψει της καθιερωμένης πρωθυπουργικής ομιλίας από το βήμα του Συνεδριακού Κέντρου «Ιωάννης Βελλίδης» που πραγματοποιείται κάθε Σεπτέμβρη στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

    Από τις συναντήσεις απουσίαζε ο κ. Φιλιππίδης. Όπως αναφέρουν πληροφορίες της στήλης ο πρόεδρος του ΕΣΘ δεν έλαβε ποτέ πρόσκληση από εκείνους που οργάνωσαν τις συναντήσεις με αποτέλεσμα ο κόσμος του εμπορίου να μην εκπροσωπηθεί. Μάλιστα, ο κ. Φιλιππίδης δεν έκρυβε, σε όσους μίλησαν μαζί του, τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός.

    Όπως υποστήριζαν στην στήλη συνεργάτες του προέδρου του ΕΣΘ «οι διοργανωτές έχουν δικαίωμα να καλέσουν όποιον θέλουν. Δεν είναι ζήτημα προσωπικό. Δεν προσκλήθηκε ο κόσμος του ελληνικού εμπορίου» σχολίαζαν και διερωτήθηκαν «μπορεί η κυβέρνηση να πιστεύει ότι οι επιλογές της έλυσαν τα προβλήματα των χιλιάδων εμπόρων της πόλης» ή «δεν θέλησαν να ακούσουν παράπονα».