Λόγια του Βαρδάρη

  • Δυο ακόμη Θεσσαλονικείς στην Κ.Ε του ΚΙΝ.ΑΛ
    21/09/2019 21:35

    Δυο ακόμη Θεσσαλονικείς στην Κ.Ε του ΚΙΝ.ΑΛ

    Με δύο ακόμη Θεσσαλονικείς πλαισιώνεται η Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝ.ΑΛ)μ οι οποίοι είχαν μείνει εκτός, λόγω της ποσόστωσης των γυναικών.

    Πρόκειται για το δημοτικό σύμβουλος Νεάπολης – Συκεών, Μιχάλη Πάππου, ο οποίος εξελέγη με την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Λ. Ωραιόπουλου και τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Τσαραμπουλίδη.

    Η μη συμμετοχή τους στην Κ.Ε του ΚΙΝ.ΑΛ οφείλονταν στην ποσόστωση των γυναικών, ωστόσο μετά τις εθνικές εκλογές του περασμένου Ιουλίου και την εκλογή πέντε βουλευτών της Θεσσαλονίκης, άνοιξε ο δρόμος για την είσοδο των κ.κ Πάππου και Τσαραμπουλίδη, γεγονός που φαίνεται ότι αλλάζει θετικά τις ισορροπίες υπέρ της προέδρου του Κινήματος, Φώφης Γεννηματά. 

    Από τη Θεσσαλονίκη, μέλη της Κ.Ε του Κινήματος, μεταξύ άλλων, είναι ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων στον ίδιο δήμο, Αντώνης Σαουλίδης, ο Ανδρέας Στοϊμενίδης, σνδικαλιστής, εκλεγμένο μέλος στο Τεχνικό Επιμελητήριο (ΤΕΕ) Κεντρικής Μακεδονίας , η Μελίνα Βαρβερίδου, υποψήφια με την παράταξη του πρώην δημάρχου Καλαμαριάς, Θεοδόση Μπακογλίδη κ.α