Λόγια του Βαρδάρη

 • Δημοτικός σύμβουλος βάζει... πλώρη για τις επόμενες δημοτικές εκλογές
  10/03/2020 18:38

  Δημοτικός σύμβουλος βάζει... πλώρη για τις επόμενες δημοτικές εκλογές

  Μπορεί η νέα δημοτική θητεία να μετρά λίγους μήνες, ωστόσο κάποιοι έχουν ήδη αρχίσει να ετοιμάζονται για τις επόμενες δημοτικές εκλογές, το 2023. Ένας εξ΄ αυτών είναι ο δημοτικός σύμβουλος Νεάπολης – Συκεών, και συγκεκριμένα της πλειοψηφούσας παράταξης, Θεόδωρος Κυζιρίδης, ο οποίος σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τον πρώην δήμαρχο Νεάπολης, Ναθαναήλ Λαδόπουλο, για να αναλάβουν τα ηνία του δήμου.

  Ο δημοτικός σύμβουλος, που δηλώνει δυσαρεστημένος από το δήμαρχο, Σίμο Δανιηλίδη, φέρεται αποφασισμένος να διεκδικήσει το δήμο Νεάπολης – Συκεών, και για αυτό αναζητά συμμάχους, όπως τον πρώην δήμαρχο Νεάπολης κ. Λαδόπουλο που τα τελευταία χρόνια έχει εγκαταλείψει τα κοινά και ασχολείται με τις δουλειές του.

  Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η δυσαρέσκεια του κ. Κυζιρίδη οφείλεται στο γεγονός ότι ο δήμαρχος κ. Δανιηλίδης δεν τον εμπιστεύτηκε για μια ακόμη φορά στην αντιδημαρχία Καθαριότητας, θεωρώντας ότι δεν είχε τα αποτελέσματα που προσδοκούσε η δημοτική αρχή. Ως προς αυτό μάλιστα συμφωνούν πολλοί στο δήμο, ακόμη η αντιπολίτευση, που εκτιμά ότι ο δήμαρχος έκανε σοφά που τον αντικατέστησε, καθώς ο τομέας καθαριότητας είναι νευραλγικός και κρίσιμος, αφού τον αξιολογούν οι πολίτες

  Σε κάθε περίπτωση, το μέλλον είναι μπροστά και μένει να φανούν οι κινήσεις του εν δυνάμει υποψηφίου δημάρχου Θ. Κυριζίδη, αλλά και η τακτική που θα ακολουθήσει στη δημοτική ομάδα και την παράταξη.


Δείτε ακόμα