Λόγια του Βαρδάρη

  • Διαφάνεια στην πράξη!
    03/10/2019 20:01

    Διαφάνεια στην πράξη!

    Σε ανακοίνωση των ειδικών και επιστημονικών του συνεργατών στο δήμο Καλαμαριάς προχώρησε ο δήμαρχος της περιοχής, Γιάννης Δαρδαμανέλης εκπλήσσοντας θετικά κατοίκους και όχι μόνο, καθώς όπως φαίνεται κάνει πράξη την... διαφάνεια που προεκλογικά υποσχέθηκε.

    Οι τέσσερις ειδικοί σύμβουλοι και οι δυο επιστημονικοί συνεργάτες «θα παρέχουν συμβουλές και θα διατυπώνουν εξειδικευμένες γνώμες σε επιστημονικά και τεχνικά θέματα στον τομέα της δραστηριότητας που ορίστηκαν να υπηρετήσουν» σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου Καλαμαριάς.

    Συγκεκριμένα, οι τέσσερις ειδικοί σύμβουλοι είναι ο Απόστολος Ματσαρίδης, η Ηλιάνα Σουσούρα, η ΄Αννα Κουρελιά και ο Χρίστος Κουτσοτάσιος ενώ επιστημονικοί συνεργάτες είναι ο Νίκος Τομπουλίδης και ο Φώτης Κουσόπουλος.

    «Η επιλογή των συγκεκριμένων ειδικών συμβούλων και επιστημονικών συνεργατών εκφράζει την κυρίαρχη άποψή μου στα θέματα διοίκησης του Δήμου περί αξιοκρατίας και διαφάνειας ενώ σηματοδοτεί ταυτόχρονα την αλλαγή σελίδας στο Δήμο προς την κατεύθυνση μιας χρηστής και αποτελεσματικής διοίκησης μακριά από κάθε είδους πελατειακή συμπεριφορά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δαρδαμανέλης.