Λόγια του Βαρδάρη

  • "Δεν φταίω" δηλώνει ο Ταχιάος
    17/12/2019 15:29

    "Δεν φταίω" δηλώνει ο Ταχιάος

    Το ότι δεν φταίει για την κινητοποίηση των εργαζομένων του ΜΕΤΡΟ στην Αθήνα και την ταλαιπωρία χιλιάδων επιβατών της πρωτεύουσας ξεκαθαρίζει μέσω facebook ο πρόεδρος της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε, Νίκος Ταχιάος. 

    Ο κ. Ταχιάος προχώρησε σε... εξηγήσεις, γιατί όπως έγραψε του τηλεφωνούν δημοσιογράφοι από κανάλια και του ζητούν κάποιο σχόλιο. Ο κ. Ταχιάος λοιπόν έγραψε πως η εταιρία της οποίας είναι επικεφαλής ασχολείται αποκλειστικά με την μελέτη και την κατασκευή μετρό και ΟΧΙ με την λειτουργία του για την οποία, στην Αθήνα, την αποκλειστική ευθύνη έχει η ΣΤΑΣΥ Α.Ε.

    Βέβαια, εξέφρασε και την άποψη πως καμία διοίκηση δεν πρέπει να απολογείται για την στάση συγκεκριμένων υπαλλήλων. "Βεβαίως, αυτό δεν αλλάζει τίποτα. Καμία διοίκηση δεν μπορεί να απολογείται για την επιλογή κάποιων συνδικαλιστών να τυραννήσουν μία ολόκληρη πόλη επειδή ζητήθηκε από 21 εργαζομένους να κάνουν την δουλειά τους με βάση τις προτεραιότητες και τις ανάγκες της επιχείρησης και μάλιστα όταν αυτό αφορά την καθημερινότητα ενάμιση εκατομμυρίου συμπολιτών μας" σχολίασε ο πρόεδρος της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.