Λόγια του Βαρδάρη

  • "Δεν είχα προειδοποιηθεί για την προβολή του Β. Παπαγεωργόπουλου" λέει ο Παρασκευόπουλος
    10/04/2020 13:27

    "Δεν είχα προειδοποιηθεί για την προβολή του Β. Παπαγεωργόπουλου" λέει ο Παρασκευόπουλος

    Με δεύτερη ανακοίνωσή του μέσα σε λίγες ώρες ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παρασκευόπουλος απαντά στα ποικίλα σχόλια που έχει προκαλέσει η σημερινή εμφάνισή του σε τηλεοπτική εκπομπή της δημοτικής τηλεόρασης TV100 στην οποία φιλοξενείται και ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος. 

    Η εμφάνιση του κ. Παπαγεωργόπουλου στο δημοτικό μέσο έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. Τρεις δημοτικές παρατάξεις με επιστολή τους στον πρόεδρο της ΔΕΠΘΕ, Μηνά Σαμαντζίδη εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρία τους, ενώ ο ίδιος ο κ. Παρασκευόπουλος χθες ανέφερε πως δεν γνώριζε για την παρουσία του πρώην δημάρχου. 

    " Τα πολυάριθμα σχόλια για την παραπάνω εκπομπή δείχνουν το έντονο ενδιαφέρον για την πόλη. Στο μέτρο που με αφορούν ευχαριστώ τους σχολιογράφους και χρωστώ μια τελευταία απάντηση.

    Είναι άλλο η συμμετοχή σε διάλογο με ένα πρόσωπο και άλλο η προβολή του. Μετέχω σε διάλογο με τον καθένα, αρκεί που έχει την ανθρώπινη ιδιότητα. Ως προς την προβολή του Β. Παπαγεωργόπουλου, για την οποία δεν είχα προειδοποιηθεί προσερχόμενος στην εκπομπή, διαχωρίζοντας δημόσια τη θέση και το λόγο μου προσπάθησα να δείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας" ανέφερε ο κ. Παρασκευόπουλος. 

    Σημειώνεται πως μιλώντας στο makthes.gr συνεργάτες του δημάρχου, Κωνσταντίνου Ζέρβα υπογράμμιζαν πως δεν "παρεμβαίνουν στην δημοσιογραφική δουλειά" ενώ σε ανακοίνωσή του ο κ. Σαμαντζίδης σχολίαζε ότι "«Η Δημοτική Τηλεόραση είναι ένα ελεύθερο και δημοκρατικό κανάλι, που σέβεται το δημοσιογραφικό έργο και τη δημοσιογραφική ελευθερία. Που προασπίζει το δικαίωμα να εκφράζει καθένας ελεύθερα και ανεμπόδιστα τους στοχασμούς, τις θέσεις και τις απόψεις του. Τιμούμε το δημοσιογραφικό λειτούργημα".