Λόγια του Βαρδάρη

  • Δάσκαλε που δίδασκες και... πάρκινγκ δεν εκράτεις
    09/04/2019 13:39

    Δάσκαλε που δίδασκες και... πάρκινγκ δεν εκράτεις

    Συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης για ένα πολύ σημαντικό ζήτημα, τη δημιουργία πάρκου για τα ΑμΕΑ είχε χθες η Θεανώ Φωτίου στο δημαρχιακό μέγαρο της πόλης, όμως μια ανάρτηση του δημοτικού συμβούλου Ανέστη Τελλίδη στο facebook ήταν αρκετή για να διαπιστωθεί για μία ακόμη φορά πως όσο υπάρχει αδιαφορία για τον συνάνθρωπο και κυρίως έλλειψη παιδείας, οι εξαγγελίες όσο σπουδαίες κι αν είναι, θα μένουν σε δεύτερη μοίρα.

    Ο κ. Τελλίδης, λοιπόν, ο οποίος θα διεκδικήσει την επανεκλογή του με τον συνδυασμό του Σπύρου Βούγια αυτή τη φορά, "συνέλαβε" με το φακό του οχήματα που συνόδευαν την κ. Φωτίου να έχουν παρκάρει πάνω στους οδηγούς όδευσης τυφλών έξω από το δημαρχιακό μέγαρο κι αυτό το οξύμωρο επεσήμανε στην ανάρτησή του στο facebook. 

    Δείτε την εδώ:

    H απάντηση ήρθε σήμερα από την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλλεγύης. 

    «Με λύπη μου, διαπιστώνω σήμερα από δημοσιεύματα ότι, κατά τη διάρκεια της χτεσινής συνάντησής μου με τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, οχήματα κοινωνικών υπηρεσιών ήταν παρκαρισμένα πάνω σε οδηγό όδευσης τυφλών στον περιβάλλοντα χώρο του δημαρχιακού μεγάρου της Θεσσαλονίκης», δήλωσε η Θεανώ Φωτίου.

    «Πρόκειται για ένα ατυχές γεγονός. Θέλω, όμως, να διευκρινίσω, για να αποφευχθούν ενδεχόμενες παρεξηγήσεις, πως δεν πρόκειται για οχήματα που χρησιμοποίησα για τις μετακινήσεις μου, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν αποκλειστικά με όχημα της Ελληνικής Αστυνομίας», διευκρίνισε η κ. Φωτίου.