Λόγια του Βαρδάρη

  • Δαρδαμανέλης: Τα προεκλογικά «όπλα» μας είναι τα έργα σε όλη την Καλαμαριά
    03/12/2022 17:43

    Δαρδαμανέλης: Τα προεκλογικά «όπλα» μας είναι τα έργα σε όλη την Καλαμαριά

    Στα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, σε όσα σχεδιάζονται για τη νέα χρονιά, που είναι και προεκλογική, καθώς και στο πλήθος των αιτημάτων που καταθέτουν οι δημότες αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης στη διάρκεια φιλικής συνάντησής του με δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης.

    Μίλησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις επισκέψεις που πραγματοποιεί στις γειτονιές και τις συνοικίες της περιοχής, ένα πρόγραμμα που είχε ανασταλεί εξαιτίας της πανδημίας.

    «Πηγαίνουμε από γειτονιά σε γειτονιά, αρχίσαμε από το Φοίνικα, το Βότση, επισκεφθήκαμε την Αρετσού και συνεχίζουμε. Μιλάμε με δημότες με επαγγελματίες και με φορείς, καταγράφουμε προβλήματα, ούτως ώστε όταν μπούμε στην προεκλογική περίοδο, γιατί εμείς έχουμε δουλειά μπροστά μας μέχρι τις εκλογές, να πάμε ξανά σε αυτές τις γειτονιές και να τους πούμε ότι από τα δέκα πράγματα που δεσμευτήκαμε τα πέντε τα έχουμε λύσει» δήλωσε ο δήμαρχος Καλαμαριάς.

    Στη χαλαρή συζήτηση με τους εκπροσώπους του ΜΜΕ της πόλης δεν θα μπορούσε να μη γίνει αναφορά και στο θέμα της επόμενης εκλογικής αναμέτρησης που σε κάθε περίπτωση έχει πάντα ενδιαφέρον στην Καλαμαριά.

    «Όλη η τετραετία είναι εκλογές»

    «Για μας εκλογές είναι όλη η τετραετία» είπε ο κ. Δαρδαμανέλης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του makthes.gr.

    «Το μεγαλύτερο προεκλογικό εργαλείο που έχουμε είναι το έργο που έχουμε κάνει, αλλά και το έργο που έχουμε προγραμματίσει και έρχεται. Όταν θα φτάσουμε στις εκλογές, αυτά τα έργα που είναι σε εξέλιξη θα τα προβάλλουμε. Και βέβαια μιλάμε για έργα που τα περιμένουν οι πολίτες, όπως το νοσοκομείο Παναγία, όπου του χρόνου κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε εργασίες ή και το Αλιευτικό Καταφύγιο που θα έχει μηχανήματα έργου. Αυτά για μας είναι προεκλογικά ‘όπλα’. Αυτά είναι τα όπλα μας στην εκλογική μάχη συν την επικοινωνία που έχουμε με τους δημότες μας» υπογράμμισε ο δήμαρχος Καλαμαριάς.

    Γιατί, όπως είπε, αυτό είναι που θέλει ο δημότης, ο πολίτης. «Να έχει καθημερινή επαφή με το δήμο του και για αυτό άλλωστε έχουμε καθιερώσει την Ημέρα του Δημότη κάθε Τετάρτη. Ο κόσμος θέλει να αισθάνεται ότι το νοιάζεσαι και εμείς του το δείχνουμε».