Λόγια του Βαρδάρη

  • «Χοντρά» λόγια στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης για «εξαγορές» στελεχών
    20/07/2020 22:53

    «Χοντρά» λόγια στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης για «εξαγορές» στελεχών

    «Άναψαν» τα αίματα στην κεκλεισμένων των θυρών σημερινή, Δευτέρα, ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης για τον απολογισμό του έργου της διοίκησης του δημάρχου, Κωνσταντίνου Ζέρβα.

    Αιτία η τοποθέτηση του επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη Είναι Το Μέλλον», Γιώργου Ορφανού περί εξαγοράς δημοτικών συμβούλων από τον κ. Ζέρβα στην προσπάθειά του να σχηματίσει διοίκηση μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του καλοκαιριού του 2019. Ο κ. Ορφανός κατηγόρησε τον κ. Ζέρβα ότι εξαγόρασε δημοτικούς συμβούλους άλλων παρατάξεων, οι οποίοι... διψούσαν για εξουσία.

    Αμέσως ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Νίκος Ζεϊμπέκης, ο οποίος εξελέγη με το ψηφοδέλτιο του Νίκου Ταχιάου και την παράταξη «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα», φώναξε προς τον κ. Ορφανό απαιτώντας να ανακαλέσει, καθώς ένιωσε προσβεβλημένος.  Σαν να μην έφταναν αυτά, ο κ. Ορφανός «σήκωσε το γάντι» λέγοντας πως «καθένας χαρακτηρίζεται από τις πράξεις του». 

    Στη λογομαχία... τρύπωσε και ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα», Σταύρος Καλαϊτζίδης,  λέγοντας «φυσικά και εξαγοραστήκατε. Αν δεν επιθυμούσατε τον μισθό του αντιδημάρχου, δεν θα δεχόσασταν αυτές τις θέσεις». 

    Κάπου εκεί επενέβη ο πρόεδρος του Δ.Σ., Δρόσος Τσαβλής, δίνοντας τέλος στο επεισόδιο κλείνοντας, απλώς, τα μικρόφωνα.