Λόγια του Βαρδάρη

  • Αυτοδιοικητικοί εφάρμοσαν το «νόμιμο άρα και ηθικό...»
    29/03/2021 15:08

    Αυτοδιοικητικοί εφάρμοσαν το «νόμιμο άρα και ηθικό...»

    Το ρεκόρ στους εμβολιασμούς εκτός σειράς κοντεύουν να σπάσουν αυτοδιοικητικά στελέχη της Αττικής, όπου μετά το δήμο Παλαιού Φαλήρου και το δήμο Καλλιθέας, στους οποίους εμβολιάστηκαν μέλη της διοίκησης, σειρά πήρε και ο δήμος Αιγάλεω. Ο μόλις 34 Μαϊων αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Ρύθμισης Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων, εμβολιάστηκε ως διοικητικός πρόεδρος του Κέντρου Υγείας της περιοχής, παρότι δεν έχει καμία ιατρική ιδιότητα.

    Τόσο ο νεαρός αντιδήμαρχος, όσο οι όλοι οι άλλοι άνοιξαν, όπως φαίνεται το κεφάλαιο στους τρόπους πολιτεύεσθαι: «Ο,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό».

    Μόνο που εδώ δεν τίθεται ζήτημα νομιμότητας, αλλά πλήρης λανθασμένη διατύπωση στους κανόνες που προβλέπουν ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να σχετίζεται με κάποιο τρόπο με το χώρο της υγείας μπορεί άνετα να κάνει το εμβόλιο…

    Και όλα αυτά τη στιγμή που στην ουρά, με μεγάλη καρτερικότητα και αγωνία, περιμένουν να εμβολιαστούν χιλιάδες άνθρωποι και μάλιστα με σοβαρά προβλήματα. Τόση μάλιστα που δεν τους επιτρέπει να ξεμυτίσουν, μήνες τώρα από το σπίτι τους, με το φόβο μην μολυνθούν από τον ιό.

    Την ίδια ώρα ο εν λόγω αντιδήμαρχος, πόσταρε περήφανος στο λογαριασμό του στο twitter σχετική φωτό, ενώ αν μη τι άλλο, θα έπρεπε για ηθικούς κυρίως λόγους, να κρατήσει διακριτική στάση!!!

    mandros-aigaleo-emvolio.jpg